Α
27
2021

ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΠΑΓΩΤΟ ΒΑΝΙΛΙΑ

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Τελευταία Ενημέρωση (27 Απρίλιος 2021)
ΕκτύπωσηE-mail

 

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

1 φάκελος φυτική σαντιγύ σε σκόνη ( 110 γρ. )
1 κουτί γάλα καρύδας ( 400 ml )
100 γρ. ζάχαρη άχνη ( ανάλογα με τις προτιμήσεις σας αυξομειώστε )
4 βανίλιες


Δ
19
2011

ΡΟΛΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Τελευταία Ενημέρωση (21 Δεκέμβριος 2019)
ΕκτύπωσηE-mail

 

 

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

1-1 1/2 κιλό χοιρινό κρέας από τα πλευρά του ζώου

2 μακριές πράσινες πιπεριές κομμένες σε λεπτές ροδέλες
1 κόκκινη πιπεριά σε λεπτές λωρίδες
1 μικρή κονσέρβα τεμαχισμένα μανιτάρια
100 γρ. τριμμένη γραβιέρα ή άλλο τυρί της αρεσκείας μας
100 γρ. τριμμένο κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα
2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
1 κύβος βοδινού διαλυμμένος σε ελάχιστο ζεστό νερό
2-3 κ. σούπας μαργαρίνη λιωμένη ή ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι ή μπούκοβο κατά προτίμηση
ρίγανη
1 κ. σούπας αλεύρι για τη σακούλα
νήμα για το δέσιμο ή κατάλληλο δίχτυ ρολού

ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ

1/2 ποτήρι του κρασιού κρασί
1 κ. γλ. κορν φλάουρ
2 κ. γλ. μουστάρδα
αλάτι, πιπέρι

Φούρνος προθερμασμένος στους 190οC
Ψήσιμο σε σακούλα

Χρόνος προετοιμασίας 45 λεπτά
Χρόνος ψησίματος: 1 ώρα και 15 λεπτά περίπου, ανά κιλό (βάρος ρολού)


Αξιολόγηση Χρήστη: / 64
ΧείριστοΆριστο 
Δ
11
2017

ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Τελευταία Ενημέρωση (12 Ιανουάριος 2018)
ΕκτύπωσηE-mail

 

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ( για 4-6 άτομα)

500 γρ. σπαγγέτι Νο 5 ή noodls με αβγά
700 γρ. φιλέτα από στήθος κοτόπουλου, κομμένα σε χοντρές λωρίδες
1 μέτριο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 κόκκινη και 1 πράσινη πιπεριά, χωρίς το κοτσάνι και τους σπόρους, κομμένες σε χοντρές λωρίδες
2 κ. σούπας βούτυρο
3 + 1 κ. σούπας ελαιόλαδο
100 ml λευκό κρασί
2 κ. σούπας γούστερ σως
80 γρ. ροκφόρ λιωμένο με πιρούνι
3 κ. σούπας κρέμα γάλακτος
αλάτι
πιπέρι φρεσκοτριμμένο

 

 

Δ
11
2017

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΡΟΚΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΣΚΟΡΔΟΥ

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Τελευταία Ενημέρωση (11 Δεκέμβριος 2017)
ΕκτύπωσηE-mail

 

 

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (για 6 άτομα)

150 γρ. φρέσκα φύλλα ρόκας, πλυμένα και στραγγισμένα
150 γρ. ρόδια (σπόροι)
150 γρ. παρμεζάνα κομμένη σε φλούδες
2 φέτες ψωμί του τοστ
1 κ. σούπας φρέσκο βούτυρο

ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ

3 σκελ. σκόρδου ψιλοκομμένες
1 κ. γλ. πελτές ντομάτας
5-6 φύλλα βασιλικού
1 κ. γλ. μουστάρδα
1 κ. γλ. ξύδι βαλσαμικό
1/2 φλ. τσ. παρθένο ελαιόλαδο
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο

 

Δ
11
2017

ΓΛΥΚΟΞΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Τελευταία Ενημέρωση (11 Δεκέμβριος 2017)
ΕκτύπωσηE-mail

 

 

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (για 8 άτομα)

6 κ. σούπας ελαιόλαδο
500 γρ. κόκκινα κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
ο χυμός ενός μεσαίου πορτοκαλιού
1 κ. σούπας γαρίφαλλα (μοσχοκάρφια)  και κόκκοι πιπεριού χοντροκοπανισμένα
150 ml από ένα δυνατό κόκκινο κρασί (Πορτό)
150 γρ. ξανθή ( ή άλλη) ζάχαρη
450 γρ. γλυκόξινα φρούτα (π.χ. κράνμπερις)

 

Plastic Electric

Με αγορές άνω των 30€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Μεγάλες Προσφορές 30%

 

Ηλεκτρικό καντήλι τουλίπα χρυσό

 

Ηλεκτρικό καντήλι δισκοπότηρο μαύρο