Καντήλι ρεσώ

Γνωρίστε την νέα τεχνολογία σε καντήλι με καντηλόκουπα και ρεσώ.

ΓΥΑΛΙΝΑ ΕΙΔΗ
Διαφήμιση

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΕΡΙΟΥ
ΓΥΑΛΙΝΑ ΑΝΘΟΔΟΧΕΙΑ

Ενημέρωση
Loading

Λίγα λόγια από τη Σοφία...

Το όνομά μου, Σοφία Παπαδοπούλου. Πόλη μου, η όμορφη Θεσσαλονίκη. Η σχέση μου με τη μαγειρική άρχισε πριν από 28 χρόνια περίπου, όταν αποφάσισα να φτιάξω τη δική μου οικογένεια. Άγνωστος ο κόσμος της κουζίνας για μένα τότε...  Κι όμως, πολλά μπορεί να πετύχει κανείς, αρκεί να το θέλει. Το σημαντικότερο είναι ν΄αγαπάς αυτό με το οποίο ασχολείσαι και να θέλεις να προσφέρεις το καλύτερο, στους δικούς σου ανθρώπους και όχι μόνο.

 

Στις επόμενες σελίδες, θα προσπαθήσω να σας μεταφέρω τις γνώσεις και κυρίως την εμπειρία μου, πάνω στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική. Μην ξεχνάτε πως ένα απαραίτητο συστατικό στην κουζίνα, είναι η φαντασία που διαθέτει ο καθένας μας. Δεν πρέπει να φοβάστε τα πειράματα, γιατί μονάχα έτσι θα πετύχετε το ξεχωριστό και το διαφορετικό.


Σας εύχομαι μέσα απ΄την καρδιά μου καλή επιτυχία!


 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να χρησιμοποιηθεί σωστά η Αναζήτηση (συνταγών), θα πρέπει να γράψετε στο πεδίο αναζήτησης αυτό που ψάχνετε μόνο με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ελληνικούς χαρακτήρες.

 


Α
09
2017

ΠΑΤΑΤΟΠΙΤΑ ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ ΜΕ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΦΥΛΛΟ

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Τελευταία Ενημέρωση (09 Απρίλιος 2017)
ΕκτύπωσηE-mail

 

 

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

6 μεγάλα στρόγγυλα χωριάτικα φύλλα για πίτα (450 - 500 γρ.), έτοιμα του εμπορίου ή ανοιγμένα στο χέρι
2/3 φλ. τσ. ηλιέλαιο


ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ


1 φάκελος έτοιμος πουρές πατάτας σε σκόνη (125 γρ. )
1100-1200 ml νερό
100 γρ. μαργαρίνη
αλάτι
άσπρο πιπέρι
1 κύβος λαχανικών
3 μέτρια καρότα, ξυσμένα στη χοντρή πλευρά του ρεντέ
1 κονσέρβα ψιλοτεμαχισμένα  μανιτάρια ( 330 γρ. περίπου).

1 κ. σούπας άνιθος ψιλοκομμένος

Θα χρειαστούμε ένα μεγάλο ανοξείδωτο στρόγγυλο ταψί, Νο 40

Φούρνος προθερμασμένος στους 200οC

 

Αξιολόγηση Χρήστη: / 4
ΧείριστοΆριστο 
Σ
22
2015

ΓΛΥΚΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑΧΙΝΙ ΚΑΙ ΣΤΑΦΙΔΕΣ (ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ)

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Τελευταία Ενημέρωση (23 Σεπτέμβριος 2015)
ΕκτύπωσηE-mail

 

 

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (για 38-40 τεμάχια)

1 φακελ. ξηρή μαγιά
1 κ. σούπας ζάχαρη
1 φλ. τσ. χλιαρό νερό

100 γρ. ταχίνι
150 ml χλιαρό νερό

2 κ. σούπας μέλι
1 κ. γλ. αλάτι
250 γρ. σταφίδα ξανθιά
50 γρ. σουσάμι

αλεύρι όσο πάρει η ζύμη
ελαιόλαδο στα χέρια μας κατά το ζύμωμα και το πλάσιμο

κανέλα και τρούφα σοκολάτας για την επικάλυψη

 

Αξιολόγηση Χρήστη: / 2
ΧείριστοΆριστο 
Σελίδα 1 από 33
ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ
Διαφήμιση

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΕΡΙΑ
ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΛΑΔΙΟΥ
ΛΙΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ