ΓΥΑΛΙΝΑ ΕΙΔΗ
Διαφήμιση

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΕΡΙΟΥ
ΓΥΑΛΙΝΑ ΑΝΘΟΔΟΧΕΙΑ

Ενημέρωση
Loading
Σ
22
2015

ΓΛΥΚΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑΧΙΝΙ ΚΑΙ ΣΤΑΦΙΔΕΣ (ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ)

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Τελευταία Ενημέρωση (23 Σεπτέμβριος 2015)
ΕκτύπωσηE-mail

 

 

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (για 38-40 τεμάχια)

1 φακελ. ξηρή μαγιά
1 κ. σούπας ζάχαρη
1 φλ. τσ. χλιαρό νερό

100 γρ. ταχίνι
150 ml χλιαρό νερό

2 κ. σούπας μέλι
1 κ. γλ. αλάτι
250 γρ. σταφίδα ξανθιά
50 γρ. σουσάμι

αλεύρι όσο πάρει η ζύμη
ελαιόλαδο στα χέρια μας κατά το ζύμωμα και το πλάσιμο

κανέλα και τρούφα σοκολάτας για την επικάλυψη

 

Αξιολόγηση Χρήστη: / 1
ΧείριστοΆριστο 
Μ
02
2016

ΠΙΤΣΑ-ΨΩΜΙ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Τελευταία Ενημέρωση (02 Μάρτιος 2016)
ΕκτύπωσηE-mail

 

 

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

1 δόση ζύμη για ψωμί

200 γρ. ζαμπόν ή άλλο αλλαντικό της αρεσκείας μας
200 γρ. μαλακό κίτρινο τυρί
5-6 ελιές Καλαμών σε λεπτά φετάκια (προαιρετικές)
2 κ. σούπας ρίγανη
ketchup
μουστάρδα

λίγο βούτυρο για τη γάστρα

 

Α
26
2016

ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΦΡΑΝΤΖΟΛΑ ΓΕΜΙΣΤΗ

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Τελευταία Ενημέρωση (26 Απρίλιος 2016)
ΕκτύπωσηE-mail

 

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

1 χωριάτικο καρβέλι

200 γρ. τυρί φέτα τριμμένο στο χέρι
1 μακριά πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
3 κ. σούπας ελαιόλαδο
1/2 σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη
2 κ. σούπας μουστάρδα

1 μεγάλη ντομάτα (ή 2 μικρές),κομμένη σε λεπτές φέτες
φρέσκος μαϊντανός ψιλοκομμένος
3-4 πράσινες ελιές σε λεπτά φετάκια
4-5 μαύρες ελιές σε λεπτά φετάκια
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
λίγο θυμάρι ή δυόσμος

Φούρνος προθερμασμένος στους 220οC


Προετοιμασία: 20 λεπτά
Ψήσιμο: 15 λεπτά

 

Αξιολόγηση Χρήστη: / 1
ΧείριστοΆριστο 
Ι
20
2016

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΨΩΜΟΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Τελευταία Ενημέρωση (21 Ιανουάριος 2016)
ΕκτύπωσηE-mail

 

 

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

250 γρ. ψίχουλα από μπαγιάτικο ψωμί
1 μικρό ξερό κρεμμύδι τριμμένο στον ρεντέ
1 σκ. σκόρδου τριμμένη στον ρεντέ
1/2 φλ. τσ. ψιλοκομμένος φρέσκος μαϊντανός
2 κ. σούπας ρίγανη
2 κ. σούπας ελαιόλαδο
λίγο αλάτι
αρκετό πιπέρι (πρέπει να είναι πικάντικη η ζύμη)
1 μεγάλο αβγό (ή 2 μικρά)
1 φλ. τσ. τριμμένο κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα

ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

 

Ι
09
2016

ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΗ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΓΛΑΣΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Τελευταία Ενημέρωση (03 Ιανουάριος 2020)
ΕκτύπωσηE-mail

 

 

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ

250 γρ. ζάχαρη
500 ml  νερό
60 γρ. κακάο σε σκόνη

ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ

50γρ. μαργαρίνη
2 φλ. τσ. ζάχαρη
4 αβγά

2 φλ. τσ. στραγγιστό γιαούρτι  
1 σφηνάκι κονιάκ
100 ml νερό
3 φλ. τσ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φακελ. μπέικιν πάουντερ

1 κ. γλ. σόδα φαγητού
5 κ. γλ. κακάο σκόνη

1 βανίλια

3 κ. γλ. ξύσμα λεμονιού ή πορτοκαλιού

ελάχιστο αλάτι



ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΟ

250 γρ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη

1 κ. γλ. καφές στιγμής (νες καφέ)
150 γρ.  κρέμα γάλακτος με πολλά λιπαρά

 

Αξιολόγηση Χρήστη: / 7
ΧείριστοΆριστο 
ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ
Διαφήμιση

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΕΡΙΑ
ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΛΑΔΙΟΥ
ΛΙΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ