Εγγραφή
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ1 ποτήρι του νερού σπορέλαιο1 ποτήρι του νερού ζάχαρη1 φλ. τσ. χυμός πορτοκαλιού1 βανίλια1/2 φακελάκι μπέικιν πάουντερ1 κ. γλ. σόδααλεύρι όσο χρειαστεί η ζύμηΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ300 γρ. ταχίνι2/3 φλ. τσ. μέλι1 σφηνάκι κονιάκΓίνονται 45 περίπου τεμάχια
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ1 κιλό κυδώνια (καθαρισμένα)ο χυμός από 1 λεμόνι1 κιλό ζάχαρη3 ποτήρια νερό1 κλωνάρι αρμπαρόριζα ή 2 βανίλιες1 κ. σούπας χυμός λεμονιού1 κ. γλ. ξυνό6-8 γαρύφαλλα (προαιρετικό)
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ1/2 κιλό φύλλα κρούστας (όχι βηρυτού, το πιο χοντρό)200 γρ. (1 κεσεδάκι) γιαούρτι αγελαδινό (όχι στραγγιστό)5 μέτρια αβγά1 κεσεδάκι ζάχαρη1 μπέκιν πάουντερ2 βανίλιεςξύσμα πορτοκαλιού ή λεμονιού1 κεσεδάκι σπορέλαιολίγο φρέσκο βούτυρο λιωμένο, για το ταψί και τα φύλλα
ζάχαρη άχνη και κανέλα για το σερβίρισμα (προαιρετικό)
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ2 1/2 κεσεδάκια νερό1 1/2 κεσεδάκια ζάχαρη1 ξύλο κανέλας1 φλούδα πορτοκαλιού ή λεμονιού 4 κ. σούπας κονιάκΦούρνος προθερμασμένος στους 180οC
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ500 γρ. σιτάρι χωρίς φλούδι (1 πακέτο)450 γρ. ταχίνι (μεγάλη συσκευασία)
κρύο νερό (ίσο με το βάζο του ταχινιού)ζάχαρη όση θέλουμε (περίπου 500-600 γρ.)
300 γρ. σταφίδα ξανθιά300 γρ. καρύδια χοντροτριμμένα για το σερβίρισμακανέλα για το σερβίρισμα
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1 λίτρο βότκα, ρακή ή τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο700 γρ. ζάχαρηοι σπόροι από 3 μεγάλα ρόδια (πρέπει να καλύπτουν το 1/3 του μπουκαλιού)1 μικρό ξύλο κανέλας
Μεταφορικά μόνο 3.75€.
Άνω των 30€ δωρεάν.
Άγαλμα αγγέλου σε καντήλι ψηφίδα ασημί
Ηλεκτρικό κερί μπαταρίας LED 90 ημερών κάκτος
Ηλεκτρικό κερί μπαταρίας με την Παναγία των Κρίνων
Ηλεκτρικό καντήλι λάβαρο χρυσό
Powered By K.Y.T
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Περισσότερα.