8 φύλλα χωριάτικα (ανοιγμένα με βέργα ή του εμπορίου) 1/2 φλ. τσ. ηλιέλαιο
ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΒΕΡΓΑΣ
375 ml περίπου ( 1 1/2 ποτήρι νερού) χλιαρό νερό 3 κ. σούπας ξύδι 1 κ. σούπας λάδι 1 1/2 κ. γλ. αλάτι αλεύρι γ.ο.χ. όσο χρειαστεί η ζύμη λίγο κορν φλάουρ ή νισεστέ για το άνοιγμα
2 αβγά ελαφρά χτυπημένα 1 φλ. τσ. γάλα λίγο αλάτι
Φούρνος προθερμασμένος στους 180οC
Ψήσιμο σε μεγάλη λαμαρίνα ή ανάλογο στρόγγυλο ταψί
Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Τελευταία Ενημέρωση (25 Αύγουστος 2020)
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
500 γρ. βρώμη με νιφάδες σοκολάτας 1 φλ. τσ. ζάχαρη άχνη 1 φλ. τσ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 βανίλια 1 φλ. τσ. χυμός μπανάνας ( εμπορίου ) λίγο ηλιέλαιο για τα χέρια μας