ΚΟΤΣΙΑ ΧΟΙΡΙΝΑ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ ΜΕ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (για 4 έως 6 άτομα)
4 χοιρινά κότσια συνολικού βάρους 3-3 1/4 κιλών περίπου
2 σκελίδες σκόρδου κομμένες σε λεπτά φετάκια
αλάτι
πιπέρι
μουστάρδα
1/2 φλ. τσ. ελαιόλαδο
1 φλ. τσ. καυτό νερό
1 κύβος βοδινού ή λαχανικών
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
1/4 φλ. τσ. ελαιόλαδο
1 μέτριο ξερό κρεμμύδι ιλοκομμένο
1 κιλό φρέσκος τοματοχυμός
1 κ. σούπας πελτές ντομάτας
3 κ. σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος
αλάτι
πιπέρι
3 φλ. τσ. μέτριο κριθαράκι
3 κ. σούπας ελαιόλαδο
1 λίτρο καυτό νερό
Φούρνος προθερμασμένος στους 200οC
Προετοιμασία: 10 λεπτά
Συνολικό μαγείρεμα: 2 1/2 ώρες
ΝΗΣΤΙΣΙΜΟΙ ΜΕΖΕΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ
Η περίοδος της Σαρακοστής, αλλά και κάθε άλλη νηστεία, δεν θα πρέπει να μας δυσανασχετεί, τουλάχιστον σε θέματα διατροφής. Υπάρχουν πολλές νόστιμες κι εύκολες συνταγές για να ικανοποιήσουν όλα τα γευστικά γούστα. Παρακάτω θα βρείτε διάφορα πιάτα με θαλασσινά και λαχανικά. Κατά καιρούς, θα φροντίζω για τον εμπλουτισμό αυτής της κατηγορίας.
Πατώντας πάνω σε κάθε προτεινόμενη συνταγή, θα μεταφερθείτε στην αντίστοιχη σελίδα του e-sofia.gr, όπου έχει αυτή καταχωρηθεί.
ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΝΙΦΑΔΕΣ ΣΙΤΟΥ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ( για 12-14 τεμάχια)
250 γρ. λευκή κουβερτούρα
1 γεμάτη κουταλιά σούπας μαργαρίνη ή μαλακό βούτυρο
1 βανίλια
80 γρ. νιφάδες σίτου ολικής άλεσης
μερικά καρύδια ή φουντούκια για γαρνίρισμα
Θηκούλες για σοκολατάκια
ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΑΛΜΥΡΕΣ ΜΠΟΥΚΙΤΣΕΣ ΜΕ ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
5-6 φέτες μπαγιάτικου ψωμιού
2 κεσεδάκια πλήρες γιαούρτι
1 μικρό αβγό
100 γρ. τυρί φέτα
30 γρ. κεφαλοτύρι
1/4 κ. γλ. αλάτι
πιπέρι (όσο θέλουμε, κατά προτίμηση αρκετό)
βασιλικός
ρίγανη
λίγο σουσάμι για την επικάλυψη
Φούρνος προθερμασμένος στους 200οC
Περισσότερα Άρθρα...
Με αγορές άνω των 30€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.
Άγαλμα αγγέλου σε καντήλι ψηφίδα ασημί
Ηλεκτρικό κερί μπαταρίας LED 90 ημερών κάκτος
Ηλεκτρικό κερί μπαταρίας με την Παναγία των Κρίνων
Ηλεκτρικό καντήλι λάβαρο χρυσό
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Περισσότερα. | |
Οκ |