Σπιτικό baileys α λά ελληνικά!!!

ΚΕΪΚ ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ (ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ)
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
½ κουτ. γλ. αλάτι
1 κουτ. γλ. μαγειρική σόδα
½ κουτ. γλ. μπέικιν πάουντερ
1 κουτ. γλ. τριμμένο γαρύφαλλο
1 κουτ. γλ. κανέλα σε σκόνη
1 κουτ. γλ. τριμμένο μοσχοκάρυδο
¾ φλ. τσ. βούτυρο ή μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου (μη αλατισμένο)
2 φλ. τσ. ζάχαρη
2 μεγάλα αυγά
220 γρ. πουρές κολοκύθας (ή ψιλοτριμμένη κολοκύθα)
ΤΥΡΟΚΑΣΕΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΦΥΛΛΟ
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
500 γρ. χωριάτικο φύλλο χοντρό για πίτα
1 φλ. τσ. ηλιέλαιο για το ταψί και τα φύλλα
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
400 γρ. φέτα χοντροτριμμένη
100 γρ. gooda τριμμένο
100 γρ. κεφαλοτύρι ή κασέρι τριμμένο
4 αβγά ελαφρά χτυπημένα
300 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
αλάτι
πιπέρι
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΛΛΕΙΨΗ
2 αβγά ελαφρά χτυπημένα με 100 γρ. γάλα και λίγο αλάτι
Φούρνος προθερμασμένος στους 175οC
Χρόνος ψησίματος 50 λεπτά περίπου
ΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΙΤΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΜΑΓΙΑ
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι
1 κεσεδάκι ελαιόλαδο
1 κεσεδάκι νερό
1 κ. γλυκού αλάτι
1 κ. σούπας ζάχαρη
1 φακ. ξηρή μαγιά
5 κεσεδάκια αλεύρι για όλες τις χρήσεις (μπορεί να χρειαστεί 1-2 κουταλιές ακόμη)
αλεύρι ή νισεστέ για το άνοιγμα των φύλλων
λίγο ελαιόλαδο για το άλειμμα της πίτας
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
1 κιλό πατάτες (περίπου του ίδιου μεγέθους)
500 γρ. μαγιονέζα, έτοιμη του εμπορίου
2 κ. σούπας στραγγιστό γιαούρτι
2 φρέσκα πράσινα κρεμμυδάκια
100 γρ. παριζάκι κομμένο σε μικρά κυβάκια
3 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
αλάτι
άσπρο πιπέρι (ή μαύρο)
2 κ. σούπας ξύδι