ΦΕΤΕΣ ΨΩΜΙΟΥ ΜΕ ΛΑΔΟΡΙΓΑΝΗ
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
6-7 φέτες ψωμιού
λίγο αλάτι (προαιρετικό)
πιπέρι
ρίγανη
1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο πολύ καλής ποιότητας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνουμε την τοστιέρα στο 3 ή εκεί όπου ψήνουμε τα τοστ.
Αραδιάζουμε επάνω τις φέτες ψωμιού τη μια δίπλα στην άλλη.
Με ένα πινέλο μαγειρικής αλείφουμε όλες τις φέτες με το ελαιόλαδο. Πασπαλίζουμε κάθε φέτα ψωμιού με λίγο αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
Κλείνουμε την τοστιέρα και τις αφήνουμε για ένα - ενάμισυ λεπτό μέχρι να κοκκινίσουν.
Τις σερβίρουμε ζεστές. Τέλειο συνοδευτικό ουζομεζέδων αλλά και κυρίων πιάτων....
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Ένας πολύ νόστιμος τρόπος για να αξιοποιήσουμε το ψωμί που έχει περισσέψει από την προηγούμενη μέρα!
Με αγορές άνω των 30€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.
Μεγάλες Προσφορές 30%
Ηλεκτρικό καντήλι λιοντάρι
Ηλεκτρικό καντήλι τουλίπα
Ηλεκτρικό καντήλι δισκοπότηρο