Ενημέρωση
Loading
Σ
04
2011

ΦΕΤΕΣ ΨΩΜΙΟΥ ΜΕ ΛΑΔΟΡΙΓΑΝΗ

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Τελευταία Ενημέρωση (18 Οκτώβριος 2017)
ΕκτύπωσηE-mail

 

 

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

6-7 φέτες ψωμιού
λίγο αλάτι (προαιρετικό)
πιπέρι
ρίγανη
1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο πολύ καλής ποιότητας

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζεσταίνουμε την τοστιέρα στο 3 ή εκεί όπου ψήνουμε τα τοστ.

Αραδιάζουμε επάνω τις φέτες ψωμιού τη μια δίπλα στην άλλη.

Με ένα πινέλο μαγειρικής αλείφουμε όλες τις φέτες με το ελαιόλαδο. Πασπαλίζουμε κάθε φέτα ψωμιού με λίγο  αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.

Κλείνουμε την τοστιέρα και τις αφήνουμε για ένα - ενάμισυ λεπτό μέχρι να κοκκινίσουν.

Τις σερβίρουμε ζεστές. Τέλειο συνοδευτικό ουζομεζέδων αλλά και κυρίων πιάτων....

 

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Ένας πολύ νόστιμος τρόπος για να αξιοποιήσουμε το ψωμί που έχει περισσέψει από την προηγούμενη μέρα!

 


Αξιολόγηση Χρήστη: / 3
ΧείριστοΆριστο 
Plastic Electric

Με αγορές άνω των 30€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Μεγάλες Προσφορές 30%

 

Ηλεκτρικό καντήλι τουλίπα χρυσό

 

Ηλεκτρικό καντήλι δισκοπότηρο μαύρο