ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ
Διαφήμιση

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΕΡΙΟΥ

ΓΥΑΛΙΝΑ ΕΙΔΗ
Διαφήμιση

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΕΡΙΟΥ
ΓΥΑΛΙΝΑ ΑΝΘΟΔΟΧΕΙΑ

Ενημέρωση
Loading
Ι
29
2019

ΤΥΛΙΧΤΕΣ ΠΙΤΕΣ ΜΕ ΜΠΕΪΚΟΝ ΚΑΙ ΚΑΣΕΡΙ ΣΕ ΦΥΛΛΟ ΜΑΓΙΑΣ

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator Τελευταία Ενημέρωση (29 Ιανουάριος 2019)
PDFΕκτύπωσηE-mail

 

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (για 12 πίτες)

 

ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ

 

2 φλ. τσ. χλιαρό νερό

1 κ. σούπας ζάχαρη

2 πακετάκια νωπή μαγιά (50 γρ.)

1 1/2 κ. γλ. αλάτι

4 + 3 κ. σούπας ελαιόλαδο (οι 3 κουταλιές είναι για να λαδώνουμε τα χέρια μας καθώς ζυμώνουμε)

αλεύρι γ.ο.χ. όσο χρειαστεί η ζύμη

 

λίγος νισεστές για το άνοιγμα των φύλλων

λίγο σπορέλαιο για το λάδωμα των φύλλων

 

ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ

 

250 γρ. τριμμένα μαλακά κίτρινα τυριά (ή κασέρι)

180 γρ. μπέικον σε μακρόστενες φέτες

 

ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ

 

καπνιστή πάπρικα

ρίγανη

Ι
19
2019

ΠΙΤΑΚΙΑ ΚΟΥΡΟΥ ΜΕ ΠΑΡΙΖΑΚΙ

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Τελευταία Ενημέρωση (19 Ιανουάριος 2019)
ΕκτύπωσηE-mail

 

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

1 φλ. τσ. βούτυρο μαλακό ή μαργαρίνη
1 φλ. τσ. στραγγιστό γιαούρτι
2/3 φλ. τσ. κεφαλοτύρι τριμμένο
1 κ. γλ. αλάτι
αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, όσο πάρει η ζύμη

φέτες από παριζάκι, πάχους 0,5 εκ. κομμένες στη μέση σαν μισοφέγγαρα

1 κρόκος αβγού αραιωμένος με ελάχιστο νερό, για την επάλλειψη

Φούρνος προθερμασμένος στους 200οC

Ι
13
2019

ΚΡΕΜΜΥΔΟΚΑΥΤΕΡΗ της Σοφίας

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Τελευταία Ενημέρωση (13 Ιανουάριος 2019)
ΕκτύπωσηE-mail

 

 

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

 

200 γρ. τυρί φέτα

1 μικρό ξερό κόκκινο κρεμμύδι σε λεπτά φετάκια

ρίγανη

καυτερό μπούκοβο

λίγο καλό ελαιόλαδο

 

Ι
09
2019

ΚΑΛΑΜΠΟΚΟΨΩΜΟ ΜΕ ΕΛΙΕΣ

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Τελευταία Ενημέρωση (09 Ιανουάριος 2019)
ΕκτύπωσηE-mail

 

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

50 γρ. νωπή μαγιά (2 πακετάκια)
1 κ. σούπας ζάχαρη
2 ποτήρια του κρασιού (325 ml) χλιαρό νερό

350 γρ. καλαμποκάλευρο
350 + 50 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 1/2 κ. γλ. αλάτι
7 κ. σούπας ελαιόλαδο

3 κ. σούπας ελιές Καλαμών σε ροδέλες
λίγη ρίγανη ή βασιλικός (προαιρετικά)

Ο
18
2011

ΜΠΟΥΡΕΚΑΚΙΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Τελευταία Ενημέρωση (15 Σεπτέμβριος 2017)
ΕκτύπωσηE-mail

 

 

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ

200 γρ. (1 κεσεδάκι) στραγγιστό γιαούρτι
2 αβγά
1/2 ποτήρι του νερού αραβοσιτέλαιο
1/2 κ. σούπας κοφτή σόδα φαγητού

1 κ. γλ. αλάτι
αλεύρι όσο σηκώσει η ζύμη

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ

400 γρ. τυρί φέτα χοντροτριμμένο
2 αβγά ελαφρά χτυπημένα
λίγο αλάτι και πιπέρι

 

Αξιολόγηση Χρήστη: / 6
ΧείριστοΆριστο 
ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ
Διαφήμιση

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΕΡΙΑ
ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΛΑΔΙΟΥ
ΛΙΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ