Λίγα λόγια από τη Σοφία...

Το όνομά μου, Σοφία Παπαδοπούλου. Πόλη μου, η όμορφη Θεσσαλονίκη. Η σχέση μου με τη μαγειρική άρχισε πριν από πολλά χρόνια, όταν αποφάσισα να φτιάξω τη δική μου οικογένεια. Άγνωστος ο κόσμος της κουζίνας για μένα τότε...  Κι όμως, πολλά μπορεί να πετύχει κανείς, αρκεί να το θέλει. Το σημαντικότερο είναι ν΄αγαπάς αυτό με το οποίο ασχολείσαι και να θέλεις να προσφέρεις το καλύτερο, στους δικούς σου ανθρώπους και όχι μόνο.

 

Στις επόμενες σελίδες, θα προσπαθήσω να σας μεταφέρω τις γνώσεις και κυρίως την εμπειρία μου, πάνω στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική. Μην ξεχνάτε πως ένα απαραίτητο συστατικό στην κουζίνα, είναι η φαντασία που διαθέτει ο καθένας μας. Δεν πρέπει να φοβάστε τα πειράματα, γιατί μονάχα έτσι θα πετύχετε το ξεχωριστό και το διαφορετικό.


Σας εύχομαι μέσα απ΄την καρδιά μου καλή επιτυχία!


 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να χρησιμοποιηθεί σωστά η Αναζήτηση (συνταγών), θα πρέπει να γράψετε στο πεδίο αναζήτησης αυτό που ψάχνετε μόνο με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ελληνικούς χαρακτήρες.

 


Φ
11
2024

ΧΟΙΡΙΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΣΕ AIR FRYER

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Τελευταία Ενημέρωση (11 Φεβρουάριος 2024)
ΕκτύπωσηE-mail

 

 

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

 

800 γρ. χοιρινό μπούτι

2 πράσινες πιπεριές

1 μεγάλη ντομάτα ή 2 μέτριες

1 μέτριο κρεμμύδι

λίγο λάδι για την επάλειψη του κρέατος

αλάτι

πιπέρι

ρίγανη

 

χυμός λεμονιού στο σερβίρισμα

 

Ψήσιμο σε φριτέζα air fryer  dsp 12L

Αξιολόγηση Χρήστη: / 5
ΧείριστοΆριστο 
Φ
11
2024

ΡΟΛΑ ΨΩΜΙΟΥ ΜΕ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΣΕ AIR FRYER

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Τελευταία Ενημέρωση (11 Φεβρουάριος 2024)
ΕκτύπωσηE-mail

 

 

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

 

ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ ΨΩΜΙΟΥ

 

200 ml χλιαρό νερό

1 φακ. ξηρή μαγιά

1 κ. σούπας κοφτή ζάχατη

2 κ. σούπας ελαιόλαδο

1 κ. γλ. αλάτι

αλεύρι για τσουρέκια "ΜΥΛΟΙ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ" όσο πάρει η ζύμη

 

λίγο βούτυρο για τη ζύμη και το ταψάκι

 

κρόκος αβγού για την επάλειψη

τριμμένο κεφαλοτύρι ή γραβιέρα

 

Ψήσιμο σε φριτέζα αέρος air fryer dsp 12L για 20 λεπτά περίπου

 

Σελίδα 1 από 37

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Περισσότερα.