Ενημέρωση
Loading
Ο
18
2011

ΜΠΟΥΡΕΚΑΚΙΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Τελευταία Ενημέρωση (15 Σεπτέμβριος 2017)
ΕκτύπωσηE-mail

 

 

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ

200 γρ. (1 κεσεδάκι) στραγγιστό γιαούρτι
2 αβγά
1/2 ποτήρι του νερού αραβοσιτέλαιο
1/2 κ. σούπας κοφτή σόδα φαγητού

1 κ. γλ. αλάτι
αλεύρι όσο σηκώσει η ζύμη

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ

400 γρ. τυρί φέτα χοντροτριμμένο
2 αβγά ελαφρά χτυπημένα
λίγο αλάτι και πιπέρι

 

Αξιολόγηση Χρήστη: / 6
ΧείριστοΆριστο 
Ν
01
2013

ΣΙΡΟΠΙ ΜΗΛΟΥ

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Τελευταία Ενημέρωση (14 Σεπτέμβριος 2017)
ΕκτύπωσηE-mail

 

 

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

μήλα διαφόρων ποικιλιών (μπελφόρ, ρενέ, στάρκιν, κτλ.)
νερό
ζάχαρη

1 κ. σούπας χυμός λεμονιού
λίγη αρμπαρόριζα ή 1 βανίλια

 

Αξιολόγηση Χρήστη: / 3
ΧείριστοΆριστο 
Σ
09
2017

ΡΟΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Τελευταία Ενημέρωση (11 Σεπτέμβριος 2017)
ΕκτύπωσηE-mail

 

 

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (για 4 άτομα)

1 έτοιμο ρολό κοτόπουλου βάρους 1 κιλό περίπου
4-5 μεγάλες πατάτες κομένες σε μεγάλους κύβους ή κυδώνια
1 1/2 φλ. τσ. καυτό νερό
1 κύβος κότας
1/2 φλ. τσ. ελαιόλαδο
1/2 φλ. τσ. βούτυρο ή μαργαρίνη λιωμένη
ο χυμός από 2 μεγάλα λεμόνια

αλάτι
πιπέρι

ρίγανη

Φούρνος προθερμασμένος στους 250οC
Ψήσιμο για 1 ώρα και 20 λεπτά  περίπου

 

Α
27
2012

ΒΥΣΣΙΝΟ ΓΛΥΚΟ

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Τελευταία Ενημέρωση (14 Ιούνιος 2018)
ΕκτύπωσηE-mail


 

 

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

1 κιλό βύσσινα καθαρισμένα, χωρίς τα κουκούτσια
1200 γρ. ζάχαρη
1 φλ. τσ. νερό
3 κ. της σούπας χυμός λεμονιού (ή 1 κ. γλ. κοφτό ξυνό)

 


Αξιολόγηση Χρήστη: / 4
ΧείριστοΆριστο 
Ι
19
2017

ΑΛΜΥΡΑ ΠΛΕΞΟΥΔΑΚΙΑ ΖΥΜΗΣ ΜΕ ΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Τελευταία Ενημέρωση (19 Ιούνιος 2017)
ΕκτύπωσηE-mail

 

 

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

2 φακελ. ξηρής μαγιάς
1 κ. σούπας ζάχαρη
300 ml χλιαρό νερό

350 γρ. κίτρινο αλεύρι
350 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις και όσο περισσότερο χρειαστεί
1 1/2 κ. γλ. αλάτι
1/3 φλ. τσ. ελαιόλαδο περίπου (αρχικά 4 κουταλιές μέσα στη ζύμη και το υπόλοιπο στα χέρια μας)

200 γρ. τριμμένα αλλαντικά (ζαμπόν, γαλοπούλα, μπέικον κτλ.)
150 γρ. διάφορα κίτρινα μαλακά τυριά τριμμένα
100 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο

Το ασπράδι από ένα μικρό αβγό αραιωμένο με 1 κ. γλ. γάλα
λίγο σουσάμι

Καντήλια
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση