Διαφήμιση
Ενημέρωση
Loading
Ν
05
2016

ΣΙΡΟΠΙ ΡΟΔΙ (ΣΠΙΤΙΚΗ ΓΡΕΝΑΔΙΝΗ)

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Τελευταία Ενημέρωση (26 Νοέμβριος 2016)
ΕκτύπωσηE-mail

 

 

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ρόδια
ζάχαρη
φρέσκος χυμός λεμονιού

 

Αξιολόγηση Χρήστη: / 1
ΧείριστοΆριστο 
Ν
08
2011

ΛΙΚΕΡ ΡΟΔΙ

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Τελευταία Ενημέρωση (22 Ιανουάριος 2017)
ΕκτύπωσηE-mail

 

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

1 λίτρο βότκα, ρακή ή τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο
700 γρ. ζάχαρη
οι σπόροι από 3 μεγάλα ρόδια (πρέπει να καλύπτουν το 1/3 του μπουκαλιού)
1 μικρό ξύλο κανέλας

 

Αξιολόγηση Χρήστη: / 4
ΧείριστοΆριστο 
Μ
16
2013

ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Τελευταία Ενημέρωση (18 Απρίλιος 2017)
ΕκτύπωσηE-mail



ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

1 κιλό μελιτζάνες, φλάσκες καλύτερα
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 αβγό
4 κ. σούπας φρέσκος μαϊντανός ψιλοκομμένος
2 κ. σούπας ελαιόλαδο
1 κ. σούπας ρίγανη
1 κύβος λαχανικών
αλάτι
πιπέρι
1 φλ. τσ. τριμμένο κεφαλοτύρι
τριμμένη ψίχα μπαγιάτικου ψωμιού, όση σηκώσει η ζύμη

Φούρνος προθερμασμένος στους 180οC


 

Αξιολόγηση Χρήστη: / 12
ΧείριστοΆριστο 
Σ
13
2011

ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΤΙΦΑΔΟ

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Τελευταία Ενημέρωση (03 Νοέμβριος 2016)
ΕκτύπωσηE-mail

 

 

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

1 1/2 κιλό χταπόδι
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/4 φλ. τσ. ελαιόλαδο
1/2 πακέτο συμπυκνωμένο τοματοχυμό
3-4 φύλλα δάφνης
1 κ. γλ. μπαχάρια
1/2 κ. γλ. μαύρο πιπέρι σε κόκους (προαιρετικό)
1-2 σκελ. σκόρδου ψιλοκομμένες
1 κύβος λαχανικών
1/2 ποτήρι του κρασιού κόκκινο κρασί
αλάτι
1/2 ποτήρι ζεστό νερό

11/2 κιλό κρεμμυδάκια στιφάδου
1/2 φλ. τσ. βούτυρο ή μαργαρίνη
1 ποτήρι του κρασιού κόκκινο κρασί
λίγο αλάτι

 

Αξιολόγηση Χρήστη: / 2
ΧείριστοΆριστο 
Ο
26
2016

ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΝΤΙ... ΣΠΕΣΙΑΛ!!!

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Τελευταία Ενημέρωση (26 Οκτώβριος 2016)
ΕκτύπωσηE-mail

 

 

 

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ


2-3 κ. σούπας ελαιόλαδο
1 ντομάτα μέτρια, κομμένη σε πολύ λεπτές φέτες
100+100 γρ. τυρί φέτα, χοντροτριμμένο στο χέρι
70 γρ. κασέρι κομμένο σε κύβους μεγέθους ζαριού
3 κ. σούπας κρέμα τυρί, τύπου φιλαδέλφεια
πιπέρι (ή καυτερή πιπεριά)
ρίγανη

1 μικρό αβγό χτυπημένο με λίγο αλάτι


Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 3 + 3 λεπτά, στα μικροκύμματα

 

Αξιολόγηση Χρήστη: / 2
ΧείριστοΆριστο 
Διαφήμιση