Διαφήμιση
Ενημέρωση
Loading
Ο
20
2017

ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΤΟΥΡΣΙ

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Τελευταία Ενημέρωση (20 Οκτώβριος 2017)
ΕκτύπωσηE-mail

 

 

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Για βάζο ενός κιλού:

Πράσινες ντομάτες τόσες ώστε να χωράνε στο βάζο και να μένουν 2-3 εκ. κενός χώρος στο επάνω μέρος


2 κούπες νερό
1/2 κούπα λευκό ξύδι ή μηλόξυδο
1+1 κ.σ. χοντρό αλάτι

2 με 3 σκελίδες σκόρδου σε φέτες

4 με 5 φύλλα φρέσκου βασιλικού

Καυτερή πιπεριά (προαιρετικά)


Λίγο ελαιόλαδο για το βάζο

Ι
30
2012

ΧΤΑΠΟΔΙ ΞΥΔΑΤΟ

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Τελευταία Ενημέρωση (17 Οκτώβριος 2017)
ΕκτύπωσηE-mail

 

 

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ


1 χταπόδι γύρω στο κιλό, καλά χτυπημένο ή κατεψυγμένο
80 ml ξύδι ( κατά προτίμηση balsamico )
160 ml νερό

λίγο ελαιόλαδο

Αξιολόγηση Χρήστη: / 6
ΧείριστοΆριστο 
Ο
07
2012

ΚΡΕΜΑ ΚΑΣΤΑΝΟ

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Τελευταία Ενημέρωση (17 Οκτώβριος 2017)
ΕκτύπωσηE-mail


 

 

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

250 γρ. ψίχα από βρασμένα κάστανα (περίπου 1/2 κιλό ωμά κάστανα)
125 ml νερό
180 γρ. ζάχαρη
1 βανίλια
1/2 σφηνάκι ρούμι ή κονιάκ

 

Αξιολόγηση Χρήστη: / 1
ΧείριστοΆριστο 
Ο
09
2011

ΧΟΡΤΑ ΒΡΑΣΤΑ ΣΑΛΑΤΑ

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Τελευταία Ενημέρωση (25 Σεπτέμβριος 2017)
ΕκτύπωσηE-mail

 

 

 

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Διάφορα χόρτα του βουνού (ραδίκια, ζοχοί, αντίδια, κτλ.)
αλάτι
χυμός λεμονιού
ελαιόλαδο

Αξιολόγηση Χρήστη: / 7
ΧείριστοΆριστο 
Ο
18
2011

ΜΠΟΥΡΕΚΑΚΙΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Τελευταία Ενημέρωση (15 Σεπτέμβριος 2017)
ΕκτύπωσηE-mail

 

 

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ

200 γρ. (1 κεσεδάκι) στραγγιστό γιαούρτι
2 αβγά
1/2 ποτήρι του νερού αραβοσιτέλαιο
1/2 κ. σούπας κοφτή σόδα φαγητού

1 κ. γλ. αλάτι
αλεύρι όσο σηκώσει η ζύμη

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ

400 γρ. τυρί φέτα χοντροτριμμένο
2 αβγά ελαφρά χτυπημένα
λίγο αλάτι και πιπέρι

 

Αξιολόγηση Χρήστη: / 6
ΧείριστοΆριστο 
Διαφήμιση