Ενημέρωση
Loading
Μ
30
2013

ΠΑΣΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑΣ ΜΕ ΣΑΒΑΓΙΑΡ

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Τελευταία Ενημέρωση (30 Μάιος 2014)
ΕκτύπωσηE-mail

 

 

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

500 γρ. φράουλες μέτρια ώριμες
2 πακέτα σαβαγιάρ (48 τεμάχια)
1 1/2 φλ. τσ. γάλα περίπου

ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΙΓΥ

1 φάκελος φυτική σαντιγύ σε σκόνη
1 φλ. τσ. κρύο γάλα από το ψυγείο
2 κ. σούπας ζάχαρη άχνη
1 βανίλια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ

1 φάκελος κρέμα αραβοσίτου στιγμής με άρωμα βανίλια ή φράουλα
1 φλ. τσ. ψιλοκομμένες φράουλες

ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ

1 φλ. του καφέ πολτοποιημένες φράουλες
2/3 φλ. τσ. ζάχαρη

1/2 φλ. τσ. νερό



Για το στόλισμα: μερικές φράουλες κομμένες σε όμορφες λωρίδες

Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα και 30 λεπτά

 

Αξιολόγηση Χρήστη: / 6
ΧείριστοΆριστο 
Φ
23
2018

ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ.... ΑΛΛΗ ΓΕΥΣΗ!!!!

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Τελευταία Ενημέρωση (23 Φεβρουάριος 2018)
ΕκτύπωσηE-mail

 

 

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (για 2 άτομα)

 

10-12 μεγάλα, ολόφρεσκα φύλλα σγουρής πράσινης σαλάτας

1 μεγάλη ντομάτα κομμένη σε μεγάλους κύβους

αλάτι

8 κ. γλ. cottage cheese

2 ελιές καλαμών σε 4 φετάκια η καθεμιά τους

20 γρ. κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα σε φλούδες

λίγο σουσάμι ή χοντροσπασμένοι στο χέρι ξηροί καρποί(αμύγδαλα, καρύδια, σταφίδες, κτλ.)

 

ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣ

 

3 κ. σούπας ελαιόλαδο

3 κ. σούπας ξύδι μπαλσάμικο

1 κ. σούπας μουστάρδα

1 κ. σούπας μέλι

 

Ι
24
2016

ΚΕΪΚ ΤΑΨΙΟΥ ΜΕ ΜΗΛΟ

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Τελευταία Ενημέρωση (24 Ιανουάριος 2016)
ΕκτύπωσηE-mail

 

 

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

1/2 ποτήρι του νερού μαργαρίνη
1 ποτήρι του νερού ζάχαρη
2 μέτρια αβγά
200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
ο χυμός από ένα μέτριο πορτοκάλι
1 βανίλια
300 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 μεγάλο μήλο, χωρίς τη φλούδα του, κομμένο σε λεπτά φετάκια

ζάχαρη άχνη και κανέλα για το σερβίρισμα

Φούρνος προθερμασμένος στους 190οC

 

 

Αξιολόγηση Χρήστη: / 3
ΧείριστοΆριστο 
Σελίδα 27 από 27
Καντήλια
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση