ΓΥΑΛΙΝΑ ΕΙΔΗ
Διαφήμιση

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΕΡΙΟΥ
ΓΥΑΛΙΝΑ ΑΝΘΟΔΟΧΕΙΑ

Ενημέρωση
Loading
Ι
03
2015

ΑΦΡΑΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΤΡΟΥΦΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Τελευταία Ενημέρωση (03 Ιούνιος 2015)
ΕκτύπωσηE-mail

 

 

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (για 40 τεμάχια περίπου)

1 φλ. τσ. μαλακό βούτυρο (θερμοκρασία δωματίου)
2/3 φλ. τσ. ζάχαρη
1 αβγό ελαφρά χτυπημένο
ο χυμός μισού πορτοκαλιού
1 κ. σούπας χυμός λεμονιού
1 βανίλια
1/4 κ. γλ. αλάτι
1 φλ. του καφέ γάλα
1 κ. σούπας κονιάκ (προαιρετικό)
1/3 φλ. τσ. τρούφα σοκολάτας

αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, όσο πάρει η ζύμη

Αξιολόγηση Χρήστη: / 4
ΧείριστοΆριστο 
Μ
29
2015

ΕΛΙΟΨΩΜΑ..... ΜΠΙΣΚΟΤΕΝΙΑ!

Συντάχθηκε απο τον/την κα ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ ΚΑΛΑΘΑΚΗ από τη Δράμα Τελευταία Ενημέρωση (02 Ιούνιος 2015)
ΕκτύπωσηE-mail

 

Η καλή μου φίλη κα Φρειδερίκη Καλαθάκη από τη Δράμα (Κρητικιά στην καταγωγή....) μάς στέλνει μια πεντανόστιμη λιχουδιά και την ευχαριστώ πολύ γι΄αυτό. Πάμε να τη φτιάξουμε:

 


ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ


1/2 φλ. τσ. ελαιόλαδο

1/2 φλ. τσ. νερό

1/2 κ. γλ. αλάτι

1 κ. γλ. ρίγανη

1/2 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ

ελιές Καλαμών κομμένες σε ροδέλες, όσες θέλουμε (1 - 1 1/2 φλ. τσ.)

αλεύρι για όλες τις χρήσεις, όσο πάρει η ζύμη


Φούρνος προθερμασμένος στους 180οC

 

Αξιολόγηση Χρήστη: / 1
ΧείριστοΆριστο 
Μ
14
2014

ΕΥΚΟΛΗ ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΠΤΙ-ΜΠΕΡ

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Τελευταία Ενημέρωση (20 Μάιος 2018)
ΕκτύπωσηE-mail

 

 

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

1 φάκελος φυτική σαντιγύ σε σκόνη
1 βανίλια
5 κ. σούπας κακάο ρόφημα σε σκόνη (περιέχει ζάχαρη)
2 κ. σούπας ζάχαρη άχνη
1 φλ. τσ. κρύο γάλα από το ψυγείο

ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ

τα 2/3 από ένα πακέτο μπισκότα πτι-μπερ
1 φλ. τσ. κρύο γάλα
1 κ. σούπας ζάχαρη άχνη
1 σφηνάκι κονιάκ ή λικέρ (όποιο έχουμε)
3-4 φρέσκιες και αρκετά ώριμες φράουλες ψιλοκομμένες

ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ

τρούφα ή νυφάδες σοκολάτας και μερικά κερασάκια από γλυκό του κουταλιού

 

Αξιολόγηση Χρήστη: / 6
ΧείριστοΆριστο 
Μ
31
2015

ΤΑΡΑΜΟΠΙΤΑΚΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ (ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ)

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Τελευταία Ενημέρωση (31 Μάιος 2015)
ΕκτύπωσηE-mail

 

 

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (γιΑ 20-25 τεμάχια)



1 1/2 φλ. τσ. νερό πολύ ζεστό (όχι καυτό)
1 φακελάκι έτοιμος πουρές πατάτας σε σκόνη (125 γρ.)
3 κ. σούπας μαργαρίνη
1 κ. γλ. αλάτι
4 κ. σούπας γεμάτες ταραμοσαλάτα
1 κ. σούπας ρίγανη ή φρέσκος δυόσμος ψιλοκομμένος
3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
πιπέρι
τρίμμα φρυγανιάς, όσο πάρει η ζύμη

ελιές καλαμών σε ροδέλες για την επικάλυψη


Φούρνος προθερμασμένος στους 200οC


Μ
25
2015

ΑΛΜΥΡΑ ΣΦΟΛΙΑΤΙΝΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Τελευταία Ενημέρωση (25 Μάιος 2015)
ΕκτύπωσηE-mail

 

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (για 40 τεμάχια)


2 φύλλα σφολιάτας (650 γρ.)
4 κουταλιές σούπας λιωμένο βούτυρο
1/2 κιλό gooda ή edam σε φέτες
80 γρ. τριμμένο κεφαλοτύρι
1/2 φλ. τσ. σουσάμι


Φούρνος προθερμασμένος στους 220oC

 

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ
Διαφήμιση

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΕΡΙΑ
ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΛΑΔΙΟΥ
ΛΙΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ

Καντήλια
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση