Loading
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Να με θυμάσαι
03/02/2013
Καλημέρα σας. Μία επισκέπτρια αναρωτήθηκε αν μπορεί να βάλει τα γιουβαρλάκια στην κατάψυξη. Σχετικά μ΄αυτό έχω να σας πω ότι: τα φαγητά που είναι μαγειρεμένα με ρύζι ή πατάτα, δεν πρέπει να μπαίνουν στον καταψύκτη επειδή καταστρέφεται έτσι η δομή τους. Το αποτέλεσμα είναι να χάνουν εντελώς τη γεύση τους, ενώ έχουμε την εντύπωση πως τρώμε "χώμα". Ελπίζω να ήμουν σαφής.

(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης

Κύριο Φόρουμ

Αυτή είναι η βασική ενότητα του Φόρουμ. Ως ενότητα επιπέδου 1 χρησιμεύει ως κιβώτιο για μεμονωμένους πίνακες ή κατηγορίες. Αναφέρεται επίσης ως ενότητα επιπέδου 1 και είναι αναγκαία για κάθε εγκατάσταση του e-Sofia.gr Φόρουμ.
Ενθαρρύνουμε τα νέα μέλη να δημοσιεύσουν μια σύντομη εισαγωγή του εαυτού τους σε αυτή την κατηγορία του Φόρουμ. Να γνωριστούν μεταξύ τους και μοιραστούν τα κοινά ενδιαφέροντα τους.
27 Θέματα 3 Απαντήσεις
Τελευταία δημοσίευση: ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΚΡΙΘΑΡΑΚ ...
από admin
12 Χρόνια, 1 Μήνας πριν
0 Θέματα 0 Απαντήσεις Καμία δημοσίευση
46 Θέματα 12 Απαντήσεις
Τελευταία δημοσίευση: Απόψε τί τρώμε; Πέμπτη 7/2/20 ...
από admin
11 Χρόνια, 8 Μήνες πριν
Έχετε μια ιδέα ή πρόταση για να μοιραστείτε μαζί μας;
Μη ντρέπεστε και γράψτε μας κάτι. Θέλουμε να σας ακούσουμε και να προσπαθήσουμε να κάνουμε τον Ιστότοπό μας καλύτερο και πιο φιλικό προς το χρήστη για τους επισκέπτες και τα μέλη μας επίσης.
2 Θέματα 4 Απαντήσεις
Τελευταία δημοσίευση: Απ: ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΚΕΜΠΑΠ
από athena
12 Χρόνια, 9 Μήνες πριν
4 Θέματα 0 Απαντήσεις
Τελευταία δημοσίευση: ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ ΑΠΟ ΣΑΛΤΣΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣ ...
από admin
12 Χρόνια, 5 Μήνες πριν

Συνδεδεμένοι χρήστες

Συνολικά υπάρχουν 56 χρήστες Συνδεδεμένοι  ::  0 μέλη και 56 επισκέπτες 
Επεξηγήσεις ::   Διαχειριστής Ιστότοπου Γενικός Συντονιστής Συντονιστής Χρήστης Επισκέπτης
  • Σύνολο μηνυμάτων: 98 | Σύνολο θεμάτων: 79
  • Σύνολο ενοτήτων: 1 | Σύνολο κατηγοριών: 5
  • Νέα θέματα σήμερα: 0 | Νέα θέματα χθες: 0
  • Σημερινές απαντήσεις: 0 | Χθεσινές απαντήσεις: 0
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.08 δευτερόλεπτα