Loading
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Καλώς ήρθατε στο e-Sofia.gr Φόρουμ!

Πείτε σε μας και τα μέλη μας ποιοι είστε, τι σας αρέσει και γιατί γίνατε μέλος αυτού του Ιστότοπου.
Καλωσορίζουμε όλα τα νέα μέλη και ελπίζουμε να σας βλέπουμε συχνά!
  • Σελίδα:
  • 1

ΘΕΜΑ: ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ 10 Χρόνια, 9 Μήνες πριν #97

  • admin
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Διαχειριστής
  • Δημοσιεύσεις: 77
  • Karma: 0
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

περίσσευμα από χοιρινό κοκκινιστό κατσαρόλας
1 φλ. τσ. κριθαράκι (αν θέλουμε βάζουμε και περισσότερο)
λίγο ελαιόλαδο
αλάτι-πιπέρι
2 φλ. τσ. ζεστό νερό
τριμμένη γραβιέρα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μερικές κουταλιές ελαιόλαδο, σωτάρουμε ελαφρά το κριθαράκι.

Τραβάμε την κατσαρόλα στην άκρη.
Σε άλλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το κοκκινιστό μέχρι το σημείο
βρασμού.
Σε κατάλληλο γιουβέτσι αραδιάζουμε το κριθαράκι και από πάνω
τοποθετούμε το ζεστό χοιρινό με τη σάλτσα του. Ανακατεύουμε
και αλατοπιπερώνουμε.
Τώρα θα ρίξουμε το ζεστό νερό, θα σκεπάσουμε με το καπάκι
και θα ψήσουμε στους 180οC για μία ώρα περίπου. Αν χρειαστεί
θα προσθέσουμε λίγο ζεστό νερό ακόμη.
Δέκα λεπτά πριν βγάλουμε το φαγητό, θα πασπαλίσουμε με
τριμμένη γραβιέρα και θ΄ αφήσουμε το σκεύος ξεσκέπαστο για να
πάρει χρώμα το φαγητό μας.

Σερβίρεται ζεστό και είναι ιδιαίτερα γευστικό και χορταστικό!

Δοκιμάστε το.......
Τελευταία διόρθωση: 9 Χρόνια, 10 Μήνες πριν από admin.
  • Σελίδα:
  • 1
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.17 δευτερόλεπτα