ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΡΩΜΗΣ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
500 γρ. βρώμη με νιφάδες σοκολάτας
1 φλ. τσ. ζάχαρη άχνη
1 φλ. τσ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 βανίλια
1 φλ. τσ. χυμός μπανάνας ( εμπορίου )
λίγο ηλιέλαιο για τα χέρια μας
Φούρνος προθερμασμένος στους 175οC
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αλέθουμε στο πολυμίξερ τη βρώμη με τη σοκολάτα.
Σε βαθύ κι ευρύχωρο μπωλ αδειάζουμε την τριμμένη βρώμη και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά: άχνη, αλεύρι, βανίλια και χυμό
μπανάνας.
Καλύπτουμε μια μεγάλη λαμαρίνα με λαδόκολλα.
Βάζουμε λίγο ηλιέλαιο στα χέρια μας και παίρνοντας κουταλιές από το σφικτό μείγμα, πλάθουμε εντελώς πλακουτσωτά
μπισκότα.
Τ΄αραδιάζουμε στη λαδόκολλα, αφήνοντας λίγο κενό μεταξύ τους.
Ψήνουμε στη μεσαία θέση του φούρνου, στις αντιστάσεις μέχρι να πάρουν χρώμα, για 30 λεπτά
περίπου....
Βγάζουμε το ταψί πάνω σε σχάρα κι αφήνουμε να κρυώσουν εντελώς...
Αποθηκεύουμε σε μεταλλικό δοχείο με πολύ καλό κλείσιμο.
Με αγορές άνω των 30€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.
Μεγάλες Προσφορές 30%
Ηλεκτρικό καντήλι λιοντάρι
Ηλεκτρικό καντήλι τουλίπα
Ηλεκτρικό καντήλι δισκοπότηρο