Ενημέρωση
Loading
Φ
27
2013

ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Τελευταία Ενημέρωση (17 Ιανουάριος 2015)
ΕκτύπωσηE-mail

 

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ


5 χωριάτικα λουκάνικα της αρεσκείας μας


λίγος φρέσκος χυμός λεμονιού



ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Θα χρειαστούμε ένα πολύ καλό αντικολλητικό τηγάνι. Αν δεν έχουμε τέτοιο, θα προσθέσουμε λίγο μαλακό βούτυρο σε ένα απλό τηγάνι και θα το λιώσουμε σε χαμηλή θερμοκρασία.


Ξεπλένουμε τα λουκάνικα και τα σκουπίζουμε καλά.


Με τα δόντια ενός πιρουνιού ανοίγουμε τρύπες σε διάφορα σημεία κάθε λουκάνικου. Αυτό θα βοηθήσει κατά τη διάρκεια του τηγανίσματος, ν΄ αποβάλλουν το περιττό λίπος τους.


Αραδιάζουμε τα λουκάνικα στο τηγάνι και τα τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά, γυρίζοντάς τα συχνά για να ροδίσουν ομοιόμορφα απ΄ όλες τις πλευρές.

 

 

Κλείνουμε τη φωτιά και τα σβήνουμε με λίγο χυμό λεμονιού.

 

 

Σερβίρουμε τα λουκάνικα μόνα τους ή με το λάδι τους.

 

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Συνοδεύοντάς τα με πιλάφι, ζυμαρικά ή τηγανητές πατάτες, παρουσιάζουμε ένα πολύ νόστιμο και χορταστικό κύριο πιάτο.

 

 


Αξιολόγηση Χρήστη: / 0
ΧείριστοΆριστο 
Plastic Electric

Με αγορές άνω των 30€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Μεγάλες Προσφορές