ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ( ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ )
2 μεγάλες ντομάτες
1 μέτριο αγγούρι
1 πράσινη μακριά πιπεριά για τηγάνι
1 μικρή πιπεριά φλωρίνης
1 μικρό ξερό κρεμμύδι ( ή 2 πράσινα φρέσκα κρεμμυδάκια )
τυρί φέτα
4-5 ελιές καλαμών
αλάτι και λίγη ρίγανη
ελαιόλαδο καλής ποιότητας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε καλά τα σαλατικά μας ( ντομάτες, αγγούρι, πιπεριές, κρεμμύδι ).
Κόβουμε τις ντομάτες στο μέγεθος μπουκιάς και τις τοποθετούμε σε αρκετά μεγάλη και ρηχή πιατέλα. Τις αλατίζουμε ελαφρά.
Καθαρίζουμε τις φλούδες από το αγγούρι, το κόβουμε σε ροδέλες και τις βάζουμε εδώ κι εκεί πάνω στις τομάτες.
Αφαιρούμε τα κοτσάνια και τα σπόρια από τις πιπεριές, τις κόβουμε σε λεπτές ροδέλες και τις απλώνουμε κι αυτές πάνω στη σαλάτα μας.
Κόβουμε επίσης το κρεμμύδι σε πολύ λεπτές φετούλες, τις αραδιάζουμε στην πιατέλα και αλατίζουμε πάλι ελαφρά.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το τυρί κομμένο σε κύβους σε διάφορα σημεία της σαλάτας, το ίδιο κάνουμε και με τις ελιές και πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη.
Ραντίζουμε με καλό ελαιόλαδο και σερβίρουμε αμέσως.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η σαλάτα μας πρέπει να σερβίρεται πάντα κρύα και με τα πιο φρέσκα λαχανικά που μπορούμε να βρούμε.
Με αγορές άνω των 30€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.
Μεγάλες Προσφορές 30%
Ηλεκτρικό καντήλι λιοντάρι
Ηλεκτρικό καντήλι τουλίπα
Ηλεκτρικό καντήλι δισκοπότηρο