Ενημέρωση
Loading
Ι
26
2012

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΜΑΤΟΧΥΜΟΥ Ή ΣΑΛΤΣΑΣ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία
ΕκτύπωσηE-mail


Συμβαίνει μερικές φορές να μας περισσεύει μια ποσότητα φρέσκου τοματοχυμού.


Επιθυμία μας είναι να τη διατηρήσουμε στο ψυγείο φρέσκια, για 3-4 ημέρες, μέχρι να την χρησιμοποιήσουμε σε κάποια άλλη συνταγή.


Δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα, αρκεί να καλύψουμε την επιφάνεια του τοματοχυμού με 1 εκ. ελαιόλαδο και μετά να κλείσουμε το καπάκι του δοχείου ή να εφαρμόσουμε πολύ καλά μια διάφανη πλαστική μεμβράνη. Στη συνέχεια αποθηκεύουμε στη συντήρηση του ψυγείου μας.


Το ίδιο μπορούμε να κάνουμε στον πελτέ ντομάτας που αγοράζουμε από το εμπόριο. Αφού ανοίξουμε τη συσκευασία, θα πρέπει και πάλι να χρησιμοποιήσουμε το ελαιόλαδο, γιατί διαφορετικά θα πιάσει μούχλα στην επιφάνεια. Και πάλι θα κλείσουμε καλά με καπάκι ή μεμβράνη το στόμιο από το βαζάκι. Συντήρηση στο ψυγείο για μια εβδομάδα τουλάχιστον.





Αξιολόγηση Χρήστη: / 0
ΧείριστοΆριστο 
Plastic Electric

Με αγορές άνω των 30€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Μεγάλες Προσφορές