ΓΥΑΛΙΝΑ ΕΙΔΗ
Διαφήμιση

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΕΡΙΟΥ
ΓΥΑΛΙΝΑ ΑΝΘΟΔΟΧΕΙΑ

Ενημέρωση
Loading
Ι
20
2012

ΠΩΣ Η ΚΡΕΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑ ΑΠΟΚΤΑ ΓΕΥΣΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Τελευταία Ενημέρωση (20 Ιούνιος 2012)
ΕκτύπωσηE-mail

 

 

Σήμερα θέλησα να ετοιμάσω στα παιδιά κρέμα σοκολάτας για το απογευματινό τους κολατσιό.


Πάντα, για δική μου ευκολία, χρησιμοποιώ άνθος αραβοσίτου στιγμής με γεύση σοκολάτας. Έτσι, προσθέτοντας 350 ml κρύο γάλα και χτυπώντας μόνο για 2 λεπτά στο μίξερ, έχω κάθε φορά 2 μπολ αφράτης και δροσερής κρέμας.


Αυτή τη φορά όμως ανακάλυψα πως στο ντουλάπι μου είχα μόνο μια συσκευασία άνθος αραβοσίτου στιγμής με γεύση βανίλια. Στα παιδιά δεν αρέσει καθόλου. Έπρεπε λοιπόν να βρω έναν τρόπο για να μετατρέψω την υπάρχουσα.


Τί πιο βολικό, σκέφτηκα, από το έτοιμο σε σκόνη ρόφημα-κακάο; Ξέρετε, αυτό με τη ζάχαρη που το βάζουμε στο γάλα των παιδιών. Από τη μια είναι γλυκό και από την άλλη (το πιο σημαντικό) έχει τόσο λεπτούς κόκους που διαλύονται τελείως με το ανακάτεμα. Το κανονικό κακάο σε σκόνη δεν δίνει το ίδιο άριστα αποτελέσματα.


Έτσι σε ένα βαθύ μπολ άδειασα το περιεχόμενο ενός φακέλου άνθος αραβοσίτου στιγμής με γεύση βανίλια και πρόσθεσα 2 γεμάτες κουταλιές σούπας έτοιμο σε σκόνη ρόφημα-κακάο. Πρόσθεσα 350 ml κρύο γάλα από το ψυγείο και χτύπησα στη δυνατή ταχύτητα του μίξερ για 2 λεπτά.


Μοίρασα το μείγμα σε 2 μικρότερα μπολάκια και σέρβιρα αμέσως.


Σας πληροφορώ πως έγλυφαν τα δάχτυλά τους!!! Κανένας δεν κατάλαβε τη διαφορά και φυσικά ούτε και θα τη μάθουν ποτέ........






Αξιολόγηση Χρήστη: / 0
ΧείριστοΆριστο 
ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ
Διαφήμιση

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΕΡΙΑ
ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΛΑΔΙΟΥ
ΛΙΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ