Ενημέρωση
Loading
Α
28
2012

ΣΑΒΑΓΙΑΡ (ΜΠΙΣΚΟΤΑ)

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Τελευταία Ενημέρωση (22 Μάιος 2013)
ΕκτύπωσηE-mail

 

Τα σαβαγιάρ είναι ένα είδος μπισκότου πολύ χρήσιμο στη ζαχαροπλαστική. Παίζει κυρίως το ρόλο της βάσης σε διάφορα γλυκά.


Μουσκεμένα λίγο ή περισσότερο, χρησιμοποιούνται αντί για παντεσπάνι και μας απαλλάσουν από τη μεγάλη φασαρία που έχει η παρασκευή του.


Μερικές συνταγές με σαβαγιάρ που μπορείτε να δείτε είναι:

 

1. Προφιτερόλ με σαβαγιάρ

 

2. Τιραμισού

 

3. Τούρτα σοκολάτα

 

4. Τούρτα φράουλας (εναλλακτική πρόταση)

 

5. Εύκολη τούρτα σε ταψάκι

 

6. Ελαφρύ γλύκισμα ψυγείου με κρέμα κάστανο

 

7. Τούρτα για αρχάριες

 

8. Πάστα φράουλας εύκολη

 

 

 

 

Αξιολόγηση Χρήστη: / 0
ΧείριστοΆριστο 
Plastic Electric

Με αγορές άνω των 30€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Μεγάλες Προσφορές