ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
1 δόση παγωτό βανίλια
400 γρ. μαρμελάδα φράουλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε βαθύ μπολ ετοιμάζουμε μια δόση παγωτό βανίλια.
Αν η μαρμελάδα φράουλα είναι πολύ πηχτή θα την αραιώσουμε με λίγο κρύο νερό και θα την ανακατέψουμε καλά. Πρέπει να έχει αρκετά ρευστή υφή.
Προσθέτουμε τη μαρμελάδα στο παγωτό βανίλια και χτυπάμε στη δυνατή ταχύτητα του μίξερ για 2 λεπτά.
Βάζουμε το παγωτό φράουλα σε δοχείο που κλείνει καλά, αλλά δεν το γεμίζουμε μέχρι πάνω. Φροντίζουμε να μείνει λίγο κενό.
Τοποθετούμε το δοχείο στον καταψύκτη για 24 τουλάχιστον ώρες.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Οπωσδήποτε, με σπιτική μαρμελάδα το παγωτό μας γίνεται γευστικότερο. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή με τα κομματάκια από φράουλες ή μια πιο πολτοποιημένη με βελούδινη υφή. Ανάλογα με το είδος του παγωτού που προτιμάμε.
Με αγορές άνω των 30€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.
Μεγάλες Προσφορές 30%
Ηλεκτρικό καντήλι λιοντάρι
Ηλεκτρικό καντήλι τουλίπα
Ηλεκτρικό καντήλι δισκοπότηρο