Ενημέρωση
Loading
Α
03
2012

ΠΑΓΩΤΟ ΦΡΑΟΥΛΑ

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Τελευταία Ενημέρωση (22 Μάιος 2019)
ΕκτύπωσηE-mail

 

 

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

1 δόση παγωτό βανίλια


400 γρ. μαρμελάδα φράουλα



ΕΚΤΕΛΕΣΗ



Σε βαθύ μπολ ετοιμάζουμε μια δόση παγωτό βανίλια.

Αν η μαρμελάδα φράουλα είναι πολύ πηχτή θα την αραιώσουμε με λίγο κρύο νερό και θα την ανακατέψουμε καλά. Πρέπει να έχει αρκετά ρευστή υφή.

Προσθέτουμε τη μαρμελάδα στο παγωτό βανίλια και χτυπάμε στη δυνατή ταχύτητα του μίξερ για 2 λεπτά.

Βάζουμε το παγωτό φράουλα σε δοχείο που κλείνει καλά, αλλά δεν το γεμίζουμε μέχρι πάνω. Φροντίζουμε να μείνει λίγο κενό.

Τοποθετούμε το δοχείο στον καταψύκτη για 24 τουλάχιστον ώρες.


ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Οπωσδήποτε, με σπιτική μαρμελάδα το παγωτό μας γίνεται γευστικότερο. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή με τα κομματάκια από φράουλες ή μια πιο πολτοποιημένη με βελούδινη υφή. Ανάλογα με το είδος του παγωτού που προτιμάμε.

 

 

 

 


 


Αξιολόγηση Χρήστη: / 549
ΧείριστοΆριστο 
Plastic Electric

Με αγορές άνω των 30€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Μεγάλες Προσφορές 30%

 

Ηλεκτρικό καντήλι τουλίπα χρυσό

 

Ηλεκτρικό καντήλι δισκοπότηρο μαύρο