ΓΥΑΛΙΝΑ ΕΙΔΗ
Διαφήμιση

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΕΡΙΟΥ
ΓΥΑΛΙΝΑ ΑΝΘΟΔΟΧΕΙΑ

Ενημέρωση
Loading
Σ
26
2011

ΣΙΡΟΠΙ ΑΠΌ ΓΛΥΚΟ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Τελευταία Ενημέρωση (05 Μάιος 2012)
ΕκτύπωσηE-mail

Πόσες φορές μας έχει τύχει να περισσέψει λίγο ή πολύ σιρόπι από κάποιο γλυκό του κουταλιού που έχουμε στο σπίτι; Πολλές θα έλεγα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χρήσιμο είναι στη ζαχαροπλαστική. Σας παραθέτω μερικές πολύ βολικές χρήσεις του:


1. Μπορούμε να "βρέξουμε" με σιρόπι τα σαβαγιάρ που βάζουμε στις τούρτες και σε άλλα γλυκά προκειμένου να τους δώσουμε επιπλέον άρωμα και γεύση.


2. Ειδικά στην πάστα φλώρα θα το χρησιμοποιήσουμε για να αραιώσουμε τη μαρμελάδα που θα βάλουμε από πάνω.


3. Ένα πολύ νόστιμο και πρόχειρο γλυκό της στιγμής είναι: μπουκιές φρέσκου ψωμιού με βούτυρο,  βουτυγμένες σε σιρόπι από γλυκό κουταλιού (ένα ή περισσότερα).


4. Μπορούμε να καταβρέξουμε επιπλέον τις φρυγανιές στο γλυκό "με φρυγανιές και ζελέ" ή ακόμη να φτιάξουμε το ζελέ με σιρόπι αντί για νερό και ζάχαρη.


5. Αν το πυκνώσουμε λίγο βράζοντάς το, μπορούμε να γαρνίρουμε με αυτό το παγωτό μας ή το προφιτερόλ ή οποιαδήποτε άλλη λιχουδιά.

 

Τώρα αν σας τύχει και το γλυκό που φτιάξατε έχει λίγο σιρόπι, μπορείτε να παρασκευάσετε επιπλέον ποσότητα και να σώσετε έτσι το γλυκό σας.

 

Για να δείτε με πιο τρόπο γίνεται, πατήστε εδώ: λιγοστό σιρόπι σε γλυκό κουταλιού

 

 

 

 


Αξιολόγηση Χρήστη: / 2
ΧείριστοΆριστο 
ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ
Διαφήμιση

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΕΡΙΑ
ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΛΑΔΙΟΥ
ΛΙΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ