Γνωρίστε την νέα τεχνολογία σε καντήλι με καντηλόκουπα και ρεσώ.
Πρέπει να θυμόμαστε πως: όλες οι μαρμελάδες όπως και τα γλυκά κουταλιού, όταν κρυώσουν πήζουν περισσότερο. Γι΄ αυτό πρέπει να υπολογίζουμε με προσοχή το χρόνο βρασμού, ώστε να μη μας στεγνώσει πολύ η μαρμελάδα. Αν όμως συμβεί κάτι τέτοιο, μπορούμε να το διορθώσουμε:
Θα προσθέσουμε όσο νερό χρειάζεται και θα την ξαναβράσουμε για λίγο, περίπου 10 λεπτά. Στη συνέχεια την αφήνουμε και πάλι να κρυώσει καλά και μετά την αποθηκεύουμε σε βάζα.
Αντίθετα, αν η μαρμελάδα, που έχει κρυώσει εντελώς, είναι πολύ νερουλή, θα την ξαναβράσουμε μέχρι να τη φέρουμε στο σημείο που θέλουμε.
Συνταγές με μαρμελάδες που μπορείτε να δείτε είναι:
4. Μαρμελάδα ροδάκινο (ή βερύκοκο)
Μπαταρίες Heavy Duty ΑΑ σετ 12 τεμαχίων.
Τιμή πώλησης: 1,24 €
Πλέον των 10 τεμαχίων έκπτωση 30%
Ανθοδέσμη λουλούδια πολύχρωμα 35-45 εκ.
Τιμή πώλησης: 1,24 €
Πλέον των 10 τεμαχίων έκπτωση 30%
Κορνίζα φωτογραφίας ξύλινη 10Χ15cm
Τιμή πώλησης: 1,24 €
Πλέον των 10 τεμαχίων έκπτωση 30%
Γυάλινο φαναράκι 32εκ.
Τιμή πώλησης: 6,03 €
Πλέον των 6 τεμαχίων έκπτωση 30%