ΓΥΑΛΙΝΑ ΕΙΔΗ
Διαφήμιση

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΕΡΙΟΥ
ΓΥΑΛΙΝΑ ΑΝΘΟΔΟΧΕΙΑ

Ενημέρωση
Loading
Σ
16
2011

ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Τελευταία Ενημέρωση (01 Ιούλιος 2012)
ΕκτύπωσηE-mail

 

 

Πρέπει να θυμόμαστε πως: όλες οι μαρμελάδες όπως και τα γλυκά κουταλιού, όταν κρυώσουν πήζουν περισσότερο. Γι΄ αυτό πρέπει να υπολογίζουμε με προσοχή το χρόνο βρασμού, ώστε να μη μας στεγνώσει πολύ η μαρμελάδα. Αν όμως συμβεί κάτι τέτοιο, μπορούμε να το διορθώσουμε:


Θα προσθέσουμε όσο νερό χρειάζεται και θα την ξαναβράσουμε για λίγο, περίπου 10 λεπτά. Στη συνέχεια την αφήνουμε και πάλι να κρυώσει καλά και μετά την αποθηκεύουμε σε βάζα.


Αντίθετα, αν η μαρμελάδα, που έχει κρυώσει εντελώς, είναι πολύ νερουλή, θα την ξαναβράσουμε μέχρι να τη φέρουμε στο σημείο που θέλουμε.

 

Συνταγές με μαρμελάδες που μπορείτε να δείτε είναι:


1. Μαρμελάδα πορτοκάλι


2. Μαρμελάδα δαμάσκηνο


3. Μαρμελάδα φράουλα


4. Μαρμελάδα ροδάκινο (ή βερύκοκο)









Αξιολόγηση Χρήστη: / 1
ΧείριστοΆριστο 
ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ
Διαφήμιση

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΕΡΙΑ
ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΛΑΔΙΟΥ
ΛΙΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ