Αμεση Επικοινωνία
Turn off/on Sound Options Smileys History FAQ Kide Chat
sofia: ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ (!) (!) (!)
sofia: ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ :P
sofia: Καλησπέρα, ετοιμάζω κολοκυθόπιτα στριφτή. Εσείς με τί καταγίνεστε?
sofia: ΚΑΛΗΜΕΡΑ (!)
sofia: Καλημέρα σε όλους από την ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη :P
sofia: Καλημέρα! Τέλος οι αργίες, καιρός να μπούμε και πάλι στα καθημερινά σιγά-σιγά.... Καλή δύναμη :)
sofia: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!
sofia: ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!
sofia: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΛΥΚΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΣ! ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!
sofia: ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ :P
sofia: Βροχή, βροχή ασταμάτητη και δυνατός αέρας απόψε στην πόλη μας, Καλό βράδυ σε όλους!
sofia: Καλημέρα!!!!!!!
sofia: Καληνύχτα φίλοι μου. Ας έχουμε αύριο μια καλύτερη μέρα. Από κάθε άποψη.... (!)
sofia: Σνίτσελ χοιρινά στο τηγάνι έχουμε σήμερα. Συνοδεύουμε με πιπεριές φλωρίνης γεμιστές με τυρί και μπέικον, πατάτες τηγανητές και ρωσική. Καλό σας μεσημέρι :)
sofia: Καλημέρα από την καταβρεγμένη Θεσσαλονίκη. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο δυνατή βροχή είχαμε πριν από μισή ώρα.... Βρέθηκα στο δρόμο εκείνη τη στιγμή κι έτσι αυτή τη στιγμή είμαι ... παπί!!!!! Καλή συνέχεια (!)
Guest_3801: :P καλημέρα σε όλους
Guest_3801: καλημέρα
sofia: Σας ευχαριστώ πολύ!!! Καλό μεσημέρι :)
Guest_3604: Συγχαρητήρια για την σελίδα. Καλά μαγειρέματα!
sofia: Καλημέρα σε όλους και όλες σας! Καλά μαγειρέματα, να έχετε μια όμορφη μέρα :P
sofia: Σου γράφω και σου στέλνω ΤΩΡΑ, γιατί αλλιώς....
sofia: Α, εσύ είσαι ψυχή μου? Χαθήκαμε! Φιλιά στα πιτσιρίκια!!!!
Afroditi: guest 5832
sofia: Καλημέρα κι από μένα! Μελιτζανοκεφτέδες φούρνου με σαλάτα του σεφ και τούρκικο πιλάφι έχει το δικό μας τραπέζι. Καλή μας όρεξη λοιπόν!!!
Guest_5832: καλημερα κουκλιτσα μου!!!!κοτοπουλο με χυλοπιτες σημερα.να εχεις μια ομορφη μερα.φιλια
sofia: Καλημέρα και καλή σας εβδομάδα (!)
sofia: ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ :)
sofia: Καλό Σαββατοκύριακο :-*
sofia: ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ... ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΚΑΙ ΥΓΡΑΣΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ Σ/Κ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ (!)
sofia: Καλή σας μέρα φίλες και φίλοι μου! Γαύρος τηγανητός γθα υπάρχει σήμερα στο μεσημεριανό τραπέζι μας παρέα με φρέσκια πράσινη σαλάτα και φυσικά λίγο ουζάκι. Καλή συνέχεια :)
sofia: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
sofia: Καλημέρα! Ζεστή μέρα η σημερινή με αρκετή υγρασία. Για μεσημεριανό έφτιαξα φακές σούπα. Τις συνοδεύουμε με σαλάτα καρότο, ταραμά,ελιές, πιπεράκια τουρσί και λίγες αντζούγιες. Για γλυκάκι έχουμε χαλβά σιμιγδαλένιο. Καλή συνέχεια!
admin: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑ :)
admin: καλημέρα!
admin: Καλημέρα! Σήμερα προμηθεύτηκα από τη Λαϊκή της γειτονιάς τις φετινές πράσινες ελιές για να τις φτιάξω σε άλμη. Είναι καλή η τιμή τους (2€ το κιλό οι μςγάλες, 1,20€ οι μικρότερες) και το μέγεθός τους. Προσέχουμε μόνο να μην έχουν καθόλου στίγματα ή χτυπήματα. Καλή συνέχεια :P
sofia: Καλή σας μέρα!!!

Kide Shoutbox v0.9.8


Name:
Message:

:) :( ;) :P :D :| :O :S O.O 8) :_( :-* (!) (?)
Loading
Ο
04
2011

ΡΟΛΟ ΜΕ ΣΦΟΛΙΑΤΑ

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Τελευταία Ενημέρωση (07 Ιανουάριος 2012)
ΕκτύπωσηE-mail

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

500 γρ. σφολιάτα
12 φέτες ζαμπόν
12 φέτες κασέρι ή gooda
1 μεγάλο μανιτάρι σε λεπτές φέτες
1 μεγάλη πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
2 κ. σούπας μουστάρδα
1 ασπράδι αραιωμένο με λίγο νερό

Φούρνος προθερμασμένος στους 180οC


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Στρώνουμε ένα μακρόστενο ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί.

Στον πάγκο εργασίας τοποθετούμε τη σφολιάτα και την πατάμε λίγο με τα χέρια για ν΄απλώσει.

 

Αλείφουμε όλη την επιφάνεια με τη μουστάρδα , στρώνουμε και πάλι παντού το ζαμπόν, το κασέρι, τα μανιτάρια και την πιπεριά.

 

Τυλίγουμε προσεκτικά σε ρολό κολλώντας τις άκρες με λίγο νερό για να μην ανοίξουν.

 

Το τοποθετούμε στο ταψί με το τελείωμα προς τα κάτω.

 

Αλείφουμε με το ασπράδι. Αν θέλουμε τραβάμε χαρακιές στην επιφάνεια με κοφτερό μαχαίρι όπωςστο ψωμί.

Ψήνουμε στη χαμηλή θέση του φούρνου μέχρι να ροδίσει, περίπου 25 λεπτά.

Ξεφουρνίζουμε, αφήνουμε να σταθεί 10 λεπτά και μετά σερβίρουμε.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Αν θέλετε μπορείτε να σωτάρετε τα μανιτάρια πρώτα με λίγο βούτυρο και μετά να τα βάλετε στη σφολιάτα. ΄Η ακόμη να χρησιμοποιήσετε ψιλοκομμένα μανιτάρια κονσέρβας που δεν έχουν τόσο έντονη γεύση.

 


Αξιολόγηση Χρήστη: / 0
ΧείριστοΆριστο 
Free visitor tracking, live stats, counter, conversions for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ενημέρωση