Διαφήμιση
Loading
Ο
04
2011

ΡΟΛΟ ΜΕ ΣΦΟΛΙΑΤΑ

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Τελευταία Ενημέρωση (07 Ιανουάριος 2012)
ΕκτύπωσηE-mail

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

500 γρ. σφολιάτα
12 φέτες ζαμπόν
12 φέτες κασέρι ή gooda
1 μεγάλο μανιτάρι σε λεπτές φέτες
1 μεγάλη πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
2 κ. σούπας μουστάρδα
1 ασπράδι αραιωμένο με λίγο νερό

Φούρνος προθερμασμένος στους 180οC


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Στρώνουμε ένα μακρόστενο ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί.

Στον πάγκο εργασίας τοποθετούμε τη σφολιάτα και την πατάμε λίγο με τα χέρια για ν΄απλώσει.

 

Αλείφουμε όλη την επιφάνεια με τη μουστάρδα , στρώνουμε και πάλι παντού το ζαμπόν, το κασέρι, τα μανιτάρια και την πιπεριά.

 

Τυλίγουμε προσεκτικά σε ρολό κολλώντας τις άκρες με λίγο νερό για να μην ανοίξουν.

 

Το τοποθετούμε στο ταψί με το τελείωμα προς τα κάτω.

 

Αλείφουμε με το ασπράδι. Αν θέλουμε τραβάμε χαρακιές στην επιφάνεια με κοφτερό μαχαίρι όπωςστο ψωμί.

Ψήνουμε στη χαμηλή θέση του φούρνου μέχρι να ροδίσει, περίπου 25 λεπτά.

Ξεφουρνίζουμε, αφήνουμε να σταθεί 10 λεπτά και μετά σερβίρουμε.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Αν θέλετε μπορείτε να σωτάρετε τα μανιτάρια πρώτα με λίγο βούτυρο και μετά να τα βάλετε στη σφολιάτα. ΄Η ακόμη να χρησιμοποιήσετε ψιλοκομμένα μανιτάρια κονσέρβας που δεν έχουν τόσο έντονη γεύση.

 


Αξιολόγηση Χρήστη: / 0
ΧείριστοΆριστο 
Free visitor tracking, live stats, counter, conversions for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop
Διαφήμιση
Ενημέρωση