ΓΥΑΛΙΝΑ ΕΙΔΗ
Διαφήμιση

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΕΡΙΟΥ
ΓΥΑΛΙΝΑ ΑΝΘΟΔΟΧΕΙΑ

Ενημέρωση
Loading
Α
26
2012

ΤΡΙΚΑΛΙΝΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΤΗΓΑΝΗΤΑ

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Τελευταία Ενημέρωση (26 Απρίλιος 2012)
ΕκτύπωσηE-mail

 

 

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

500 γρ. λεπτά τρικαλινά λουκάνικα



ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χωρίζουμε τα λουκάνικα ένα-ένα και τ΄αραδιάζουμε σε πλατύ τηγάνι, κατά προτίμηση αντικολλητικό.

Βάζουμε το τηγάνι σε δυνατή φωτιά. Μόλις κάψει καλά κι αρχίσουν τα τρικαλινά να ψήνονται, τα γυρνάμε συχνά για να κοκκινίσουν ομοιόμορφα απ΄όλες τις πλευρές τους. Δεν απομακρυνόμαστε καθόλου από τη φωτιά, ελέγχουμε συνεχώς το ψήσιμο.

Μόλις ετοιμαστούν, κατεβάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά.

Τοποθετούμε τα τρικαλινά σε πιατέλα χωρίς το λίπος που έχουν βγάλει στο τηγάνι και σερβίρουμε αμέσως!

Συνοδεύονται τέλεια με τυρί φέτα, φρεσκοκομμένη ντομάτα και τηγανητά αβγά μάτια.

 

 



ΣΥΜΒΟΥΛΗ:  Αν αποφασίσουμε να τα συνοδεύσουμε με αβγά, καλύτερα να τα τηγανίσουμε μέσα στο λίπος που έβγαλαν τα λουκάνικα. Γίνονται πεντανόστιμα.

Αποφεύγουμε να διατηρούμε τρικαλινά πολλές μέρες στο ψυγείο, επειδή δημιουργείται μια κρούστα λίπους στην εξωτερική επιφάνειά τους. Καλύτερα να τα προμηθευόμαστε  σε μικρές ποσότητες και να καταναλώνονται αμέσως ή το πολύ σε 1-2 μέρες.

 

 

 


Αξιολόγηση Χρήστη: / 0
ΧείριστοΆριστο 
ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ
Διαφήμιση

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΕΡΙΑ
ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΛΑΔΙΟΥ
ΛΙΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ

Καντήλια
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση