ΓΥΑΛΙΝΑ ΕΙΔΗ
Διαφήμιση

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΕΡΙΟΥ
ΓΥΑΛΙΝΑ ΑΝΘΟΔΟΧΕΙΑ

Ενημέρωση
Loading
Σ
03
2011

ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΜΕ ΑΥΓΑ

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Τελευταία Ενημέρωση (11 Μάιος 2018)
ΕκτύπωσηE-mail

 

 

 

 

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

5-6 μέτριες πατάτες
μπόλικη φριτούρα για το τηγάνισμα
αλάτι

5 αυγά ελαφρά χτυπημένα με λίγο αλάτι

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε το λάδι να κάψει καλά.


Καθαρίζουμε και πλένουμε τις πατάτες. Τις κόβουμε σε λεπτές λωρίδες ή σε λεπτές φέτες.

 

Μόλις η φριτούρα  είναι έτοιμη ρίχνουμε με προσοχή τις πατάτες να τηγανιστούν.

 



Έχουμε δίπλα μας ένα πολύ καλό αντικολλητικό τηγάνι και μόλις οι πατάτες κοκκινίσουν τις μεταφέρουμε με τρυπητή κουτάλα κατευθείαν μέσα σ΄αυτό (χωρίς επιπλέον λάδι).

 

Τις αλατίζουμε και τις περιχύνουμε με τα χτυπημένα αυγά.

 



Βάζουμε το τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Με ξύλινο κουτάλι ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να ψηθούν τ΄αυγά.

 

 

Σερβίρονται ζεστές και τα παιδιά τις λατρεύουν. Το ίδιο και οι μεγάλοι θα έλεγα!

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Εάν έχετε τη δυνατότητα, τηγανίζετε τις πατάτες σας σε μάτι υγραερίου. Η γευστική διαφορά είναι τεράστια!

 

 

 


Αξιολόγηση Χρήστη: / 2
ΧείριστοΆριστο 
ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ
Διαφήμιση

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΕΡΙΑ
ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΛΑΔΙΟΥ
ΛΙΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ

Καντήλια
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση