ΓΥΑΛΙΝΑ ΕΙΔΗ
Διαφήμιση

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΕΡΙΟΥ
ΓΥΑΛΙΝΑ ΑΝΘΟΔΟΧΕΙΑ

Ενημέρωση
Loading
Α
10
2011

ΡΩΣΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Τελευταία Ενημέρωση (03 Φεβρουάριος 2013)
ΕκτύπωσηE-mail

 

 

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ


700 γρ. πατάτες
500 γρ. μαγιονέζα, ίσως και λίγη περισσότερη
250 γρ. αρακάς κατεψυγμένος
300 γρ. (2 μέτρια) καρότα σε μικρά κυβάκια
6-7 αγγουράκια πίκλες σε μικρά κομματάκια
1/2 κ. γλ. αλάτι
λίγο άσπρο πιπέρι
2 κ. σούπας ξύδι

 

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις βράζουμε σε αλατισμένο νερό για 45 λεπτά περίπου.

 

 

Μετά τις αφήνουμε να κρυώσουν εντελώς.


Στο μεταξύ βράζουμε, πάλι σε αλατισμένο νερό, τον αρακά και τα καρότα για 15-20 λεπτά.

 

 

 

Τ΄αφήνουμε κι αυτά να κρυώσουν.


Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε μικρούς κύβους, στο μέγεθος ζαριού.


Παίρνουμε ένα μεγάλο μπολ και βάζουμε μέσα τις πατάτες, τον αρακά, τα καρότα, τις πίκλες, το αλάτι, το πιπέρι και το ξύδι. Αρχίζουμε να ανακατεύουμε με προσοχή όλα τα υλικά μαζί.

 

Τώρα  θα προσθέσουμε και τη μαγιονέζα. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα.

 

Αν η ρωσική μάς φανεί κάπως "στεγνή" καλό είναι να προσθέσουμε λίγη ακόμη μαγιονέζα.


Τοποθετούμε σε δοχείο που κλείνει καλά και τη βάζουμε στο ψυγείο. Διατηρείται τουλάχιστον μια εβδομάδα αναλλοίωτη.

 

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Δοκιμάστε να προσθέσετε μαζί με τη μαγιονέζα και 2 γεμάτες κουταλιές σούπας στραγγιστό γιαούρτι. Θα δείτε πως η ρωσική σας θ΄αποκτήσει ακόμη πιο δροσερή γεύση.

 

 


Αξιολόγηση Χρήστη: / 0
ΧείριστοΆριστο 
ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ
Διαφήμιση

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΕΡΙΑ
ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΛΑΔΙΟΥ
ΛΙΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ

Καντήλια
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση