ΓΥΑΛΙΝΑ ΕΙΔΗ
Διαφήμιση

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΕΡΙΟΥ
ΓΥΑΛΙΝΑ ΑΝΘΟΔΟΧΕΙΑ

Ενημέρωση
Loading
Ο
09
2014

ΣΠΙΤΙΚΑ HOT DOGS

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Τελευταία Ενημέρωση (09 Οκτώβριος 2014)
ΕκτύπωσηE-mail

 

 

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (για 6 σαντουϊτς)


6 μακρόστενα ολόφρεσκα και αφράτα ψωμάκια για σάντουϊτς

12 λουκάνικα Φρανκφούρτης, Τρικαλινά ή κοτόπουλου

ketshup

μουστάρδα

λίγη ρίγανη (προαιρετική)


ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Πλένουμε τα λουκάνικα και τα βάζουμε σε κατσαρολάκι. Προσθέτουμε τόσο νερό όσο χρειάζεται ώστε να τα καλύπτει. Τα βράζουμε σκεπασμένα  για 1-2 λεπτά από τη στιγμή που θ΄αρχίσει ο βρασμός.


Αποσύρρουμε την κατσαρόλα από το μάτι της κουζίνας και αφήνουμε τα λουκάνικα να σταθούν σκεπασμένα στο νερό τους για 5 λεπτά.


Στη συνέχεια παίρνουμε στα χέρια μας ένα ψωμάκι, το χαράζουμε από τα πλάγια κατά μήκος με προσοχή ώστε να μην ανοίξει εντελώς και χωρίσουν τα δύο μέρη.


Μέσα στη σχισμή τοποθετούμε 2 λουκάνικα. Αν θέλουμε πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη. Από πάνω περιχύνουμε με ketshup και μουστάρδα. Το hot dog μας είναι έτοιμο.


Πρέπει να καταναλώνεται αμέσως. Και .... γίνεται ανάρπαστο!


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τους ταιριάζει πολύ η ρίγανη, αλλά αυτό είναι και θέμα προσωπικής γευστικής επιλογής.

 

Γρήγορο, εύκολο και πεντανόστιμο πιάτο για βραδινό και όχι μόνο!




Αξιολόγηση Χρήστη: / 1
ΧείριστοΆριστο 
ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ
Διαφήμιση

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΕΡΙΑ
ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΛΑΔΙΟΥ
ΛΙΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ

Καντήλια
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση