ΓΥΑΛΙΝΑ ΕΙΔΗ
Διαφήμιση

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΕΡΙΟΥ
ΓΥΑΛΙΝΑ ΑΝΘΟΔΟΧΕΙΑ

Ενημέρωση
Loading
Μ
01
2012

ΤΥΡΙ ΜΕ ΑΒΓΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Τελευταία Ενημέρωση (01 Μάιος 2012)
ΕκτύπωσηE-mail


ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ


3 κ. σούπας βούτυρο ή μαργαρίνη

4 αβγά

300 γρ. τυρί φέτα χοντροτριμμένο

αλάτι

πιπέρι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Το πρώτο που θα χρειαστούμε είναι ένα καλό αντικολλητικό τηγάνι.


Σ΄ένα μπολ σπάζουμε τ΄αβγά, χτυπάμε με πιρούνι ελαφρά και προσθέτουμε το τυρί.


Αλατίζουμε ελαφρά (εξαρτάται από το πόσο αλμυρό είναι το τυρί) και αν θέλουμε, ρίχνουμε και λίγο πιπέρι για νοστιμιά.


Ανακατεύουμε καλά το μείγμα.


Στο τηγάνι μας βάζουμε το βούτυρο να λιώσει (δεν πρέπει να κάψει), σε μέτρια φωτιά.


Μόλις ετοιμαστεί, αδειάζουμε μέσα σ΄αυτό το μείγμα που ετοιμάσαμε και με ξύλινο κουτάλι ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να ψηθούν τ΄αβγά. Δεν απομακρυνόμαστε καθόλου από το τηγάνι, γιατί θέλουμε να δώσουμε ομοιόμορφο ψήσιμο κι αυτό το πετυχαίνουμε με το συνεχές ανακάτεμα.


Σερβίρουμε στα πιάτα αμέσως και συνοδεύουμε με πατάτες τηγανητές, φρεσκοκομμένη ντομάτα και κρύα μπύρα!


ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Μη δοκιμάσετε να προσθέσετε κι άλλα υλικά στην παρασκευή. Δεν φτιάχνουμε ομελέτα αλλά προσπαθούμε να αναδείξουμε όλη τη γεύση και τη νοστιμιά του τυριού που λιώνει στο τηγάνι και παίρνει μια απίθανη κρεμώδη όψη....


Επίσης δεν πρέπει να παρατηγανιστούν τ΄αβγά. Μόλις στερεοποιηθούν, τα κατεβάζουμε από τη φωτιά.





Αξιολόγηση Χρήστη: / 0
ΧείριστοΆριστο 
ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ
Διαφήμιση

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΕΡΙΑ
ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΛΑΔΙΟΥ
ΛΙΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ

Καντήλια
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση