ΓΥΑΛΙΝΑ ΕΙΔΗ
Διαφήμιση

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΕΡΙΟΥ
ΓΥΑΛΙΝΑ ΑΝΘΟΔΟΧΕΙΑ

Ενημέρωση
Loading
Ι
04
2019

ΠΑΓΩΤΟ ΠΑΡΦΕ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Τελευταία Ενημέρωση (04 Ιούνιος 2019)
ΕκτύπωσηE-mail

 

 

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ


500 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά για ζαχαροπλαστική (περιέχει ζάχαρη)
1 ζαχαρούχο γάλα
2 βανίλιες

500 γρ. μαρμελάδα ή γλυκό του κουταλιού της αρεσκείας μας (πορτοκάλι, κεράσι, σύκο, κτλ.)

Ενδεχομένως να χρειαστεί λίγη ζάχαρη άχνη (ειδικά αν η κρέμα γάλακτος δεν είναι ζαχαροπλαστικής)

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ


1. Χτυπάμε στη δυνατή ταχύτητα του μίξερ την κρέμα γάλακτος για 4-5 λεπτά, μέχρι να γίνει αφράτη σαντιγύ.

2. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο με τις βανίλιες και χτυπάμε για 2 λεπτά για να ενωθούν καλά τα υλικά. Στο στάδιο αυτό παίρνουμε παγωτό βανίλια.

3.Ρίχνουμε τη μαρμελάδα ή το γλυκό κουταλιού (σε μικρά κομματάκια μαζί με το σιρόπι του) και ξαναχτυπάμε για 2 λεπτά ακόμη.

4. Δοκιμάζουμε κι αν χρειάζεται συμπληρώνουμε λίγη ζάχαρη άχνη για να έχουμε τη γλύκα που θέλουμε στο παγωτό μας.

5. Παγώνουμε για 12 ώρες στον καταψύκτη μας. Όποτε θελήσουμε, απολαμβάνουμε αμέσως πραγματικά μαλακό και βελουδένιο παγωτό, χωρίς να χρειαστεί να περιμένουμε ούτε λεπτό για να σερβίρουμε. Κόβεται τόσο εύκολα!

 

 

 

 

Αξιολόγηση Χρήστη: / 0
ΧείριστοΆριστο