ΓΥΑΛΙΝΑ ΕΙΔΗ
Διαφήμιση

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΕΡΙΟΥ
ΓΥΑΛΙΝΑ ΑΝΘΟΔΟΧΕΙΑ

Ενημέρωση
Loading
Α
08
2011

ΦΕΤΑ ΜΕ ΛΑΔΟΡΙΓΑΝΗ

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Τελευταία Ενημέρωση (04 Μάιος 2012)
ΕκτύπωσηE-mail

 

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

200 γρ. τυρί φέτα
1 μικρή πράσινη πιπεριά  
πιπέρι, ρίγανη
2-3 κ. σούπας ελαιόλαδο


 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα γιουβετσάκι κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων τοποθετούμε το κομμάτι της φέτας ολόκληρο.


Πλένουμε, καθαρίζουμε την πιπεριά από το κοτσάνι και τα σπόρια και την κόβουμε σε λεπτές ροδέλες. Τις τοποθετούμε εδώ κι εκεί πάνω στο τυρί. Προσθέτουμε  πιπέρι, ρίγανη και 2-3 κουταλιές ελαιόλαδο.


Βάζουμε το γιουβετσάκι στο φούρνο μικροκυμάτων για 3 λεπτά.


Σερβίρουμε αμέσως.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε καυτερή πιπεριά, αρκεί να μας αρέσει. Σ΄αυτή την περίπτωση δεν θα βάλουμε επιπλέον πιπέρι.


Μπορούμε να εκτελέσουμε τη συνταγή και στο φούρνο της κουζίνας μας, σε πυρίμαχη πιατέλα, στους 150οC για 10-15 λεπτά.

 


 


 


 


Αξιολόγηση Χρήστη: / 0
ΧείριστοΆριστο