ΓΥΑΛΙΝΑ ΕΙΔΗ
Διαφήμιση

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΕΡΙΟΥ
ΓΥΑΛΙΝΑ ΑΝΘΟΔΟΧΕΙΑ

Ενημέρωση
Loading
Σ
25
2011

ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΣΑΧΑΝΑΚΙ

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Τελευταία Ενημέρωση (26 Φεβρουάριος 2012)
ΕκτύπωσηE-mail

 

 

 

 

 

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

150 γρ. κεφαλοτύρι (κομμάτι)
2 κ. σούπας βούτυρο ή μαργαρίνη
1 κ. γλ. χυμός λεμονιού


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μικρό τηγάνι ή σαχανάκι βάζουμε το βούτυρο να λιώσει. Τότε προσθέτουμε και το κεφαλοτύρι.

 

 

Αφήνουμε να ροδίσει από τη μια πλευρά και μετά το γυρίζουμε κι από την άλλη.

 

 

Όταν ψηθεί, κατεβάζουμε από τη φωτιά και περιχύνουμε κατευθείαν με το χυμό λεμονιού.

 

Σερβίρουμε αμέσως μέσα στο σαχανάκι ή σε μικρή πιατελίτσα.


Το κεφαλοτύρι σαχανάκι είναι απίθανος μεζές τόσο για ούζο όσο και για μπύρα!


ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Γίνεται πολύ πιο νόστιμο σε μάτι υγραερίου.

 

 


 


Αξιολόγηση Χρήστη: / 2
ΧείριστοΆριστο